“West Ham” spēlētājs kopā ar “Slavia” priecājas par uzvaru pār “Leicester City”

Vakar norisinājās UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla atbildes spēles. Prāgas “Slavia”, pirmajā mačā nospēlējot 0:0, izbraukumā apspēlēja “Leicester City” ar 2:0 un visai negaidīti iekļuva nākamajā kārtā. Kopā ar Prāgas spēlētājiem priecājās arī “West Ham United” futbolists Tomāšs Součeks, kurš lielāko daļu karjeras pavadījis “Slavia” rindās.

Mača gaitā viņš savā “Instagram” profilā ievietoja bildi, kurā viņš ir “Slavia” kreklā, bet pa TV redzams mačs. Tas gan nebija viss, jo pēc spēles kāds no Prāgas komandas personāla sazinājās ar čehu futbolistu, lai Součeks kopā ar bijušajiem komandas biedriem varētu atzīmēt lielo panākumu.

“Slavia” spēlētāji bija tik priecīgi, ka izdevās sazināties ar Součeka, ka brīdī, kad viņš atbildēja uz telefona zvanu, sāka kliegt viņa vārdu. Prāgas komandas sistēmu 25 gadus vecais čehu pussargs pārstāvēja jau no 10 gadu vecuma, bet no 2014. līdz 2020. gadam bija pirmās komandas spēlētājs. Vairākas reizes viņš bija arī īrē, taču “Slavia” rindās aizvadīja 114 spēles, kopumā 31 reizi raidot bumbu vārtos.

Pirms gada Součeks tika izīrēts “West Ham”, taču klubam pēc sezonas bija iespēja izpirkt futbolista līgumu, kas arī tika izdarīts. Piedaloties 25 spēlēs “West Ham” rindās, čehs astoņas reizes izcēlies ar vārtu guvumiem.

sportapils