Šteinboru atzīst par gada labāko futbolistu, VEF uzvar Latvijas klasikā – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas Futbola federācija piektdienas vakarā rīkoja attālināto laureātu vakaru, lai sveiktu 2020. gada labākos. Par Latvijas gada futbolistu tika atzīts Pāvels Šteinbors, kurš šo balvu saņēma 2. gadu pēc kārtas, bet par Virslīgas sezonas labāko futbolistu atzina “Riga” kapteini Stefanu Paniču.

Vakar tika aizvadītas divas Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēles. Latvijas basketbola klasikā “VEF Rīga” apspēlēja BK “Ventspils” ar rezultātu 82:75, savukārt “Valmiera Glass ViA”, pateicoties Edmunda Elkšņa precīzajam metienam 3,8 sekundes pirms mača beigām, izrāva uzvaru pār “Latvijas Universitāti” ar rezultātu 66:61.

Uz jautājuma zīmes ir Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna dalība nākamajās spēlēs, tiesa, Dalasas “Mavericks” galvenais treneris Riks Kārlails izteicās, ka Porziņģim, ja nenotiks nekas ārkārtējs, laukumā vajadzētu doties. Kļuvis zināms, ka Kevins Durents nepiedalīsies NBA Zvaigžņu spēlē un viņa vietu ieņems lietuvietis Domants Sabonis.

Mārtiņš Meiers aizvadījis pirmo maču Francijas komandas “Elan Chalon” rindās. Pārbaudes mačā latvietis izcēlās ar 10 punktiem, bet Polijas čempionātā tikpat daudz punktus guva Mārtiņš Laksa.

Vakar notika UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla pāru izloze. Interesantākais duelis noteikti būs starp Anglijas un Itālijas futbola flagmaņiem jeb “Manchester United” tiksies ar “AC Milan”.

Divu Latvijas futbola komandu duelī RFS sagrāva “Metta” ar rezultātu 7:0.

sportapils