Balceram labākais mačs NHL, Ostapenko grauj pretinieci – aizvadītās dienas aktualitātes

Labāko spēli NHL karjerā aizvadījis Rūdolfs Balcers, kurš aizvadītajā naktī guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot Sanhosē “Sharks” uzvaru pār Kolorado “Avalanche” ar rezultātu 6:2. Šajā sezonā latvieša kontā ir seši rezultativitātes punkti deviņos mačos.

Kristapam Porziņģim 17 punkti, 10 atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, pārtverta bumba, bloķēts metiens, kļūda un piezīme, kas palīdzēja Dalasas “Mavericks” ar 130:124 apspēlēt Orlando “Magic”.

Aļonai Ostapenko ļoti veiksmīgs Dohas WTA 500 turnīra sākums – latviete apspēlēja ranga 11. numuru Kiki Bertensu, kurai šis bija pirmais mačs šogad, ar 6:0, 6:2.

Anglijas Premjerlīgas 26. kārtas noslēgumā “Everton” savā laukumā izcīnīja uzvaru pār “Southampton” – 1:0. Kļuvis zināms, ka Zlatans Ibrahīmovičs augšstilba savainojuma dēļ nepalīdzēs “Milan” komandai turpmākās trīs nedēļas.

Vakar notikusi kratīšana “Barcelona” ofisā un aizturēts bijušais komandas prezidents Žuzeps Bartumeu, lai izmeklētu apsūdzības korupcijā un naudas atmazgāšanā.

VTB līgas spēlē Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga trenētā, Jāņa Kaufmaņa pārstāvētā “Kalev/Cramo” izbraukumā pieveica “Astana” ar Ojāru Siliņu ierindā – 77:61. Kaufmanis uzvarētājiem guva četrus punktus, bet Siliņa kontā 10 punkti un divas atlēkušās bumbas.

FK “Ventspils” paziņojusi, ka komandas sastāvu papildinājis Vladislavs Lazarevs, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja “Valmieru”.

Edgars Siksna Kazahstānas hokeja čempionāta mačā atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

sportapils