Restlinga cīkstonis izaicina Masku uz cīņu Marsā

“Tesla” un “SpaceX” izveidotājs Īlons Masks nesen nievājoši izteicās par restlingu, un to smagi uztvēra profesionālais cīkstonis Triple H (Pols Maikls Leveskjē), kurš izaicinājis Masku uz dueli. Kur? Marsā!

“Viņš ir cilvēks, kurš daļēji veica revolūciju elektrisko automašīnu jomā, jo vēlējās sūtīt raķetes uz Marsu. Liela muiža. Viņš pats ir daudz ko iemācījies, bet, pateicoties internetam, kļuvis par miljardieri. Šobrīd, Īlon, tev ir pašam jājautā – vai tie ir lieliski sasniegumi?” savā paziņojumā izsakās cīkstonis.

“Vai tu kādam esi iesitis? Atbilde ir – nevienam. Ja tu esi gatavs noniecināt mūsu biznesu, es ar tevi cīnīšos jebkurā laikā un vietā,” sacīja Triple H. Viņš īpaši izcēla, ka vēlas cīnīties ar Masku uz Marsa un “izveidot lieliskāko izrādi, kādu visums būs redzējis”.

Leveskjē savu paziņojumu veica neilgi pēc tam, kad Masks paziņoja par “SN10” raķetes testēšanu, ar kuru ir plānots vest cilvēkus uz Marsu. Cīkstonis uzteica Maska profesionālos panākumus, taču piebilda, ka tas neļauj noniecināt restlingu, tiesa, Triple H nepaskaidroja konkrētāk, kā Masks izrādīja necieņu. Tāpat Leveskjē izsmēja Masku par to, ka Džefs Beizoss ir apsteidzis Masku un pārņēmis pasaules bagātākā cilvēka statusu.

Pagaidām Īlons Masks nav komentējis Triple H cīņas izaicinājumu.

sportapils