Porziņģis labākais komandas uzvarā, “Dinamo” šķiras no Skudras – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristaps Porziņģis ar 19 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, nespēlējot Lukam Dončičam, bija labākais Dalasas “Mavericks” spēlētājs komandas uzvarā pār Oklohomsitijas “Thunder” – 87:78.

Aizvadītajā naktī Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē “Sharks” zaudēja Kolorado “Avalanche” ar 0:4. Latvietis laukumā pavadīja 17 minūtes un 47 sekundes, kas bija otrs ilgākais spēles laiks šosezon.

Aļona Ostapenko Dohas WTA 500 vienspēļu turnīra 2. kārtā ar 2:6, 5:7 zaudēja Džesikai Pegulai, bet dubultspēlēs kopā ar Moniku Nikulesku iekļuva pusfinālā, pārspējot Lauru Zīgemundu un Jeļenu Vesniņu ar 6:3, 6:4.

Rīgas “Dinamo” padomes sēdē tika nolemts neturpināt sadarbību ar pašreizējo galveno treneri un ģenerālmenedžeri Pēteri Skudru.

Amerikas hokeja līgā (AHL) pirmos vārtus guva Jānis Jaks, bet Vācijas čempionātā rezultatīvu piespēli atdeva Artūrs Kulda.

Spānijas futbola Karaļa kausa finālā vakar iekļuva “Barcelona”. Kompensācijas laikā Barselona izlīdzināja rezultātu divu spēļu summā pret “Sevilla” (2:2), bet papildlaikā Martins Braitvaits izrāva uzvaru – 3:2! Anglijas Premjerlīgā “Leicester City” un “Burnley” nospēlēja 1:1, bet punktus zaudēja “Manchester United” – 0:0 pret “Crystal Palace”.

Kompensācijas laikā neizšķirtu Itālijas A sērijā izrāva “Milan”, kas nospēlēja 1:1 ar “Udinese”. Vietu Vācijas kausa pusfinālā nodrošināja “RB Leipzig”, ar 2:0 pieveicot “Wolfsburg”, kā arī 2. Bundeslīgas komanda “Holstein”, kurai panākums pār “Rot-Weiss” ar 3:0.

Pārcelta piektdien paredzētā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēle starp BK “Ventspils” un “VEF Rīga”, jo rīdzinieku sastāvā konstatēts pozitīvs COVID-19 gadījums. Kļuvis zināms, ka aprīlī Rīgā notiks Latvijas-Igaunijas basketbola līgas “Final 6”.

Polijas basketbola čempionāta mačā Jānis Bērziņš guva 15 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet Rolands Freimanis atzīmējās ar sešiem punktiem un divām atlēkušajām bumbām. Kasparam Bērziņam Lietuvas līgas spēlē 22 punkti, bet Rihardam Lomažam Vācijā – 13 punkti.

Turcijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē Kitija Laksa guva 23 punktus, bet Anete Šteinberga noformēja “double-double” ar 21 punktu un 13 atlēkušajām bumbām.

Eirolīgā Artūra Kuruca pārstāvētā “Baskonia” pārliecinoši apspēlēja “Olympiacos” ar 91:66, kamēr “Fenerbahce” tika galā ar Milānas “Olimpia” – 100:92.

sportapils