Fani kritizē “Chelsea” nākamās sezonas mājas spēļu kreklus

Anglijas Premjerlīgas sezona turpinās, taču komandas dažādos veidos gatavojas arī nākamajai. Internetā parādījušies attēli ar Londonas “Chelsea” nākamās sezonas formām, taču komandas līdzjutēji ir nepatīkami pārsteigti un kritizē jaunos kreklus.

“Nike” parūpējusies par “Chelsea” nākamās sezonas kreklu dizainu, un viens no galvenajiem akcentiem ir likts uz zigzagu rakstu, kas ir pa visu kreklu. Ierasti, ka krekla krāsa ir zila, spēlētāju numuri nav pilnībā aizkrāsoti, bet gan, tāpat kā šosezon, aizpildīti ar nelielu rakstu, savukārt “Nike” un “Chelsea” logo ietverta dzeltenā krāsa, tāpat šī krāsa ir redzama gar krekliem.

Foto: Footy Headlines
Foto: Footy Headlines

Kā ziņo “Footy Headlines”, tirdzniecībā jaunie krekli varētu būt pieejami maijā, un to aptuvenā cena būs 75 eiro.

“Chelsea” fani gan nav sajūsmā par jaunās sezonas krekliem, sociālajos tīklos izsakot lielu nepatiku. “Erlings Hālands atteiksies no līguma, ieraugot šīs briesmīgās formas,” raksta kāds līdzjutējs. “Kāpēc “Nike” turpina nodarīt mums to, nav bijis vēl neviens labs mājas spēļu krekls,” savu sāpi izsaka kāds cits fans.

“Faniem beidzot vajadzētu būt teikšanai pie komandas formu izveides, iespējams, ka ir jāsāk veidot petīciju,” savu viedokli izsaka vēl kāds “Chelsea” atbalstītājs. “Pretīgi, no skaistām “Adidas” formām mēs tikām līdz šim.”

sportapils