Ostapenko iekļūst dubultspēļu finālā, Bertānam 11 punkti uzvarā – aizvadītās dienas aktualitātes

Aļona Ostapenko un Monika Nikulesku sasniegušas Dohas WTA 500 dubultspēļu sacensību finālu – vakar dāmu duets ar 2:6, 6:3, 7:6(8) pieveica Barboru Krejčīkovu un Kateržinu Sinjakovu. Fināls šodien plkst. 15:00

Vašingtonas “Wizards” pirms NBA Zvaigžņu spēles pārtraukuma pieveica Losandželosas “Clippers” – 119:117. Dāvis Bertāns sekmēja komandas uzvaru ar 11 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, vienu kļūdu un trim piezīmēm.

Teodors Bļugers aizvadītajā naktī laukumā pavadīja 15 minūtes un 21 sekundi, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet Pitsburgas “Penguins”, neskatoties uz to, ka spēles gaitā atradās vadībā ar 3:0, zaudēja Filadelfijas “Flyers” ar rezultātu 3:4.

Latvijas Ministru kabinets vakar apstiprināja piešķirt 2021. gada pasaules čempionāta hokejā rīkošanai līdz 3,7 miljoniem no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Anglijas Premjerlīgā vakar Londonas “Chelsea” ar 1:0 izbraukumā pieveica “Liverpool”, kura savā laukumā zaudējusi pēdējās piecas spēles Premjerlīgā. Vakar kļuva zināma otra Spānijas Karaļa kausa fināliste – Bilbao “Athletic” papildlaikā pārspēja Valensijas “Levante” ar 2:1 un divu spēļu summā triumfēja ar 3:2. Finālā tiksies “Athletic” un “Barcelona”.

Eirolīgā Jānis Strēlnieks guva piecus punktus, bet CSKA piedzīvoja smagāko sakāvi turnīrā, ar rezultātu 70:100 kapitulējot “Anadolu Efes”. Debiju Ukrainas čempionātā piedzīvojis Ingus Jakovičs, kurš palīdzēja Igora Miglinieka trenētajai “Budivelnyk” izcīnīt uzvaru, gūstot astoņus punktus, izcīnot trīs atlēkušās bumbas un atdodot trīs rezultatīvas piespēles.

Par Latvijas-Igaunijas basketbola līgas labāko februāra spēlētāju Latvijas pusē atzīts “VEF Rīga” spēlētājs Kails Almens, kuram vidēji 18,3 punkti, 5,5 rezultatīvas piespēles un 2,3 pārtvertas bumbas.

Beļģijas sieviešu basketbola čempionātā Kate Krēsliņa guva 11 punktus.

sportapils