Ostapenko atkal zaudē dubultspēļu finālā, Čukste debitē AHL ar gūtiem vārtiem – aizvadītās dienas aktualitātes

Rūdolfs Balcers aizvadītajā naktī uz ledus pavadīja 14 minūtes un 21 sekundi, izdarīja divus metienus pa vārtiem un divus spēka paņēmienus, kā arī saņēma divu minūšu noraidījumu, bet Sanhosē “Sharks” zaudēja Lasvegasas “Golden Knights” ar 4:5.

Aļona Ostapenko un Monika Nikulesku vakar Dohas WTA 500 dubultspēļu turnīra finālā zaudēja Nikolai Melikārai un Demi Shūrsai ar 2:6, 6:2, 8:10. Latviete otro gadu pēc kārtas nespēja uzvarēt Dohas dubultspēļu finālā.

AHL debiju piedzīvojis Kārlis Čukste, turklāt tā izvērtās ļoti veiksmīga, jo latvietis guva vārtus, palīdzot Sanhosē “Barracuda” izcīnīt uzvaru. Matīss Kivlenieks citā mačā atvairīja 36 metienus no 39 un arī palīdzēja Klīvlendas “Monsters” tikt pie panākuma.

Zviedrijas čempionātā Rodrigo Ābols atdeva rezultatīvu piespēli, savukārt Čehijā divas rezultatīvas piespēles Uvim Balinskim, bet vienu rezultativitātes punktu ieguva Oskars Cibuļskis un Ralfs Freibergs. Zaudējumā Slovākijas čempionātā Kristers Gudļevskis atvairīja 26 metienus no 28, kamēr Vitālijs Pavlovs atdeva rezultatīvu piespēli Austrijas čempionāta spēlē.

Polijas basketbola čempionātā Rolandam Freimanim 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas, savukārt Jānis Bērziņš pievienoja desmit punktus un trīs atlēkušās bumbas.

Piektdien divas pārbaudes spēles aizvadīja FK “Valmiera” un FK “Metta”. Pirmajā mačā Rīgas komanda sagrāva pretiniekus ar 7:0, bet pēc tam valmierieši reabilitējās, uzvarot ar 4:0.

Latvijas labākais šautriņmetējs Madars Razma “UK Open” 4. kārtā apspēlēja Deividu Evansu ar 10:6. Ja viņš sasniegs nākamo kārtu, tas būs latvieša labākais rezultāts karjerā.

sportapils