Bokseris Ruiss gatavojas cīņai un pārvēršas līdz nepazīšanai

ASV bokseris Endijs Ruiss (33-2), kurš lielākai daļai asociējas ar ne pārāk labo fizisko formu, aktīvi gatavojas nākamajā mēnesī paredzētajai cīņai pret Krisu Areolu (38-6-1). To, ka Ruiss daudz laika pavadījis sporta zālē, nevar nepamanīt, jo viņš ir sasniedzis pilnīgi citu fizisko formu.

2019. gada vasarā Ruiss šokēja Entoniju Džošua un sagāja britam pirmo zaudējumu, pie reizes atņemot trīs čempionu jostas. Pēc pusgada bokseri atkal tikās ringā, un šoreiz Džošua revanšējās. Otrajā duelī Ruiss bija par 21 kilogramu smagāks nekā pretinieks, turklāt pēc cīņas atklāja, ka vairāku mēnešu ilgās svinības pēc pirmās cīņas un liekas svars liedza triumfēt otro reizi pēc kārtas.

Kopš tā laika Ruiss nav boksējis, bet zināms, ka 24. aprīlī viņš atgriezīsies ringā, sacenšoties ar Krisu Areolu. Izskatās, ka mācību par slikto fizisko formu Ruiss ir guvis, jo aktīvi trenējas, turklāt viņam ir jauns treneris Edijs Reinoso un treniņgrupas sastāvā ir meksikāņu bokseris Sauls “Kanelo” Alvaress (58-1-2) un amerikānis Raiens Garsija (21-0), kuri savās karjerās izcīnījuši vairākus titulus.

Savu apņēmību pavisam nesen Ruiss atrādīja arī sociālajā tīklā “Instagram”, ievietojot fotogrāfiju ar tekstu “darbs, darbs, darbs ir tikai vienīgais ceļš uz panākumiem”.

Foto: Endijs Ruiss Instagram

DAZN pārstāvis Seržio Mora tic, ka Ruiss tikai iegūs no trenēšanās kopā ar Alvaresu un Garsiju. “Trenējoties kopā ar lieliskiem bokseriem, tu pats paliec labāks.” Mora uzskata, ka aprīlī gaidāmā cīņa būs interesanta. “Gan Ruisam, gan Areolam ir platas kājas, taču viņiem ir eksplozīvas rokas un bokseru IQ. Viņi zina, kā cīnīties. Man patīk šis duelis. Areola ir zaudējis tikai čempioniem, un viņa cīņas ir interesantas.”

sportapils