“Nike” izveido īpašas formas 16 NBA komandām

Tieši pirms NBA sezonas otrās puses atsākšanās “Nike” oficiāli prezentēja 16 komandu jaunās formās, kurām dots nosaukums “Earned”. Formas ir piešķirtas tām komandām, kuras pagājušajā vasarā Orlando “burbulī” cīnījās izslēgšanas spēlēs.

No Rietumu konferences cīņā par titulu iesaistījās Losandželosas “Lakers”, Losandželosas “Clippers”, Denveras “Nuggets”, Jūtas “Jazz”, Dalasas “Mavericks”, Oklohomsitijas “Thunder”, Portlendas “Trail Blazers” un Hjūstonas “Rockets”, bet Austrumus pārstāvēja Milvoki “Bucks”, Maiami “Heat”, Bostonas “Celtics”, Toronto “Raptors”, Filadelfijas “76ers”, Orlando “Magic”, Bruklinas “Nets” un Indiānas “Pacers”.

“Kā papildu elementi, kas atgādina par 2020. gada izslēgšanas spēlēm un cīnīšanos par titulu, 15 formām ir pievienotas īpašas sudraba zīmes,” pavēstīja NBA. Īpaši izcelta ir čempione “Lakers”, kuras ikoniskie elementi ir zelta krāsā.

Starp 16 formām ir trīs, kuras uzreiz pievērš savu uzmanību. Viena no tām ir “Heat”, jo ierastos sarkanos, baltos un melnos toņus ir nomainījusi dzeltenā krāsa. Iespējams, ka “Raptors” violetā un melnā forma ir vislabākā šajā kolekcijā, bet “Thunder” forma ļoti atgādina “Mavericks” stilu.

2017. – 2018. gada sezonā “Nike” un NBA sāka savu sadarbību, un kopš tā laika komandas katru sezonu tikušas pie dažāda veida formām.

sportapils