Latviešiem Ziemeļamerikā savainojumi, Latvijas futbola izlase spēlēs pret Vāciju – aizvadītās dienas aktualitātes

Dāvis Bertāns aizvadītajā naktī ikra muskuļa savainojuma dēļ priekšlaicīgi noslēdza spēli, kamēr Vašingtonas “Wizards” zaudēja Filadelfijas “76ers” ar 101:127. Rūdolfs Balcers nedevās laukumā Sanhosē “Sharks” rindās neliela savainojuma dēļ.

Latvijas Futbola Federācija (LFF) vakar paziņoja, ka Latvijas futbola izlase 7. jūnijā pārbaudes mačā tiksies ar Vācijas valstsvienību. Spēle norisināsies Diseldorfā.

Dienu pirms jaunās futbola Virslīgas sezonas sākuma LFF Disciplinārlietu komiteja secināja, ka potenciālā debitante FC “Noah Jurmala” neatbilst vairākiem LFF Klubu licencēšanas noteikumiem, tāpēc tika atsaukta komandas licence dalībai šīs sezonas Virslīgā, kas nozīmē, ka čempionātā piedalīsies tikai astoņas komandas.

AHL čempionātā rezultatīvu piespēli atdeva Kristiāns Rubīns, kas bija viņa trešais (1+2) rezultativitātes punkts šosezon. Krievijas augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē Edgars Kulda atdeva rezultatīvu piespēli, Francijā divreiz ripu vārtos raidīja Rolands Vīgners, bet Ivars Punnenovs (atvairīti 25 metieni no 29) un Kristers Gudļevskis (30 no 32) neglāba savas komandas no zaudējumiem.

Vācijas Bundeslīgā piektdienas vakarā zaudējumu piedzīvoja Menhengladbahas “Borussia”, kas zaudēja “Augsburg”, un tā bija komandas 4. neveiksme pēc kārtas Bundeslīgā. Francijā Lionas “Olympique” tikai kompensācijas laikā izrāva punktu pret “Reims” (1:1).

Itālijas futbola A sērijā “Lazio” galotnē panāca 3:2 uzvaru pār “Crotone”, bet “Atalanta” otrajā puslaikā guva trīs vārtus, pieveicot “Spezia” ar rezultātu 3:1.

sportapils