Futbolista vārda uzrakstīšana “Twitter” beidzas ar profila bloķēšanu

Interesanti un mazliet pārsteidzoši notikumi svētdien risinājās sociālajā tīklā “Twitter”. Kļūdas dēļ lietotāji, kuri savā tvītā pieminēja vārdu “Memphis”, tika nobloķēti uz 12 stundām, tādējādi uzmanības centrā nonāca viss, kas ir saistīts ar šo vārdu.

Francijas futbola komandā Lionas “Olympique” spēlē Memfiss Depajs. Zinādams par “Twitter” misēkli, kas bloķē visus lietotājus uz 12 stundām, kāds lietotājs ierakstīja “kāds ir viņa pirmais vārds? Manuprāt, tas ir kā kādas ASV pilsētas nosaukums. Zinu, ka viņa pēdējais vārds ir Depajs”. Protams, ka visi, kas atbildēja rakstīja vārdu “Memphis”, tika bloķēti.

Šī “Twitter” kļūda atraisīja lietotāju kreativitāti, izveidojot dažāda veida memes.

Arī pati “Olympique” komanda nepalika malā un sāka interesēties, vai ir droši rakstīt Depaja vārdu.

NBA komandas Memfisas “Grizzlies” “Twitter” konts arī bija lietas kursā par notikumiem sociālajā tīklā, tāpēc arī iesaistījās dienas karstākajā tēmā. Vairākas reizes komandas sociālo tīklu pārvaldītājs dažādos veidos minēja vārdu “Memphis”, taču konts netika bloķēts.

Vēlāk “Twitter” pavēstīja, ka lietotāju bloķēšana notikusi kļūdas dēļ, kura tikusi novērsta, un visi lietotāji, kuri tika nobloķēti, atkal var izmantot savus profilus.

sportapils