Nepareiza auto izvēle draud ar 50 tūkstošu eiro sodu

Minhenes “Bayern” futbolists Kingslijs Komans uz vienu no komandas treniņiem ieradās “Mercedes” automašīnā nevis “Audi”. Ļoti iespējams, ka šis lēmums franču futbolistam izmaksās 50 tūkstošus eiro.

Vācijas futbola flagmaņa sadarbības partneris ir “Audi”, kas nodrošina kluba spēlētājus ar automašīnām uz treniņiem, spēlēm un sponsoru pasākumiem. Kā ziņo BILD, tad Komans pārkāpa noteikumus un uz treniņu ieradās vadot “Mercedes”, taču treniņu bāzē viņš netika ielaists. Vispirms futbolists novietoja automašīnu uz ielas un pēc tam devās uz kompleksu.

“Audi” īpašumā ir 8,33% “Bayern” daļu un tiek uzskatīts, ka katru gadu futbola komandas konts tiek papildināts ar nepilniem 50 miljoniem eiro. Interesanti, ka šī nebija pirmā reize, kad Komans uz treniņu ierodas ar citas markas automašīnu, jo pagājušajā gadā viņš ieradās “McLaren” supermašīnā.

Sarunā ar BILD futbolists atvainojās, sakot, ka izvēlējies citu auto, jo “Audi” bija bojāts spogulis. “Es vēlos atvainoties komandai un “Audi” par to, ka neierados uz treniņu ar sev piešķirto auto, un tas notika tādēļ, ka ir bojāts spogulis, taču, protams, tas nemazina faktu, ka es kļūdījos. Lai to labotu, es apmeklēšu “Audi” centru, lai sniegtu autogrāfus stundas garumā tiklīdz tas būs iespējams.”

Šajā sezonā Komans piedalījies 20 Bundeslīgas spēlēs, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm. Pagājušajās sezonas UEFA Čempionu līgas finālā Komans bija tieši tas, kurš guva uzvaras vārtus.

sportapils