Ostapenko sāk ar uzvaru Sanktpēterburgā, aizkavējas PČ hokejā būvniecības darbi – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī guva 22 punktus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem un bloķēja vienu pretinieka metienu, tomēr ar to nebija pietiekami, jo Dalasas “Mavericks” ar rezultātu 99:109 atzina Losandželosas “Clippers” pārākumu. Citā mačā Dāvim Bertānam trīs precīzi tālmetieni un deviņi punkti kopumā, Vašingtonas “Wizards” zaudējot Milvoki “Bucks” ar 122:133.

Teodors Bļugers Pitsburgas “Penguins” uzvarā pār Bostonas “Bruins” (4:1) ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izdarīja spēka paņēmienu un nopelnīja divas soda minūtes. Arī Rūdolfs Balcers aizvadītajā naktī nebija rezultatīvs, bet viņš vienu reizi meta pa vārtiem, kā arī izdarīja divus spēka paņēmienus, savukārt Sanhosē “Sharks” zaudēja Lasvegasas “Golden Knights” ar 1:2.

Aļona Ostapenko ar uzvaru pār Paulu Badosu (6:2, 6:2), kurai tika zaudēts pagājušajā gadā “French Open”, sekmīgi uzsāka Sanktpēterburgas vienspēļu turnīru.

Zināms, ka pasaules čempionātam hokejā paredzētā treniņu ledus halle pie “Daugavas” stadiona ekspluatācijā tiks nodota maija sākumā nevis 17. martā, savukārt Olimpiskā sporta centra pārbūves darbi aizkavējušies birokrātijas dēļ.

Anglijas Premjerlīgas pirmdienas spēlē “Liverpool” ar rezultātu 1:0 pārspēja “Wanderers”, bet Spānijas futbola čempionātā “Barcelona” pieveica “Huesca” ar 4:1. Lionels Mesi aizvadīja 767. spēli Barselonas sastāvā un panāca pašreizējo rekordistu Čavi.

Kļuvis zināms, ka šogad notiks divas boksa cīņas starp smagsvaru čempionu IBF, WBA un WBO versijās Entoniju Džošua un Taisonu Fjūriju.

Latvijas basketbola savienības (LBS) Treneru komisija vīriešu izlases galvenā trenera amatam virzīs Luku Banki, ziņo Sportacentrs.com. Valdes sēde notikšot divu nedēļu laikā. Itālis Banki karjeras laikā trenējis tādas komandas kā Milānas “Olimpia”, AEK, Sjēnas “Montepaschi” un “Lokomitv-Kuban”.

VTB līgas spēlē Marekam Mejerim seši punkti, trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, bet “Parma” piekāpās “Zenit” ar rezultātu 84:89.

Edgars Kulda VHL ceturtdaļfināla mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem, savukārt Rodrigo Ābols pagarinājis līgumu ar “Orebro” līdz 2022. – 2023. gada sezonas beigām.

sportapils