Apstiprināts jaunais “Dinamo” ģenerālmenedžeris, Bļugers traumas dēļ nespēlēs ilgāku laiku – aizvadītās dienas aktualitātes

Vakar Rīgas “Dinamo” padomes sēdē par jauno komandas ģenerālmenedžeri tika apstiprināts Edgars Buncis, kurš šobrīd ir 2021. gada pasaules čempionāta hokejā orgkomitejas vadītājs. Miks Indrašis šobrīd neplāno palikt “Dinamo” sastāvā arī nākamajā sezonā un skatās ārzemju virzienā, taču būtu gatavs palikt Rīgā, ja krietni tiktu palielināta viņa alga, ziņo Sportacentrs.com.

Aizvadītajā naktī Teodors Bļugers ķermeņa augšējās daļas savainojuma dēļ netika pieteikts sastāvam Pitsburgas “Penguins” mačā pret Bostonas “Bruins”, ko Pitsburga zaudēja ar 1:2. Latvietis bija piedalījies 116 spēlēs pēc kārtas, bet tagad būs ārā uz ilgāku laiku.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlēs Mančestras “City” ar 2:0 pārspēja Menhengladbahas “Borussia”, divu spēļu summā triumfējot ar 4:0, savukārt Madrides “Real” 3:1 uzvara pār Bergamo “Atalanta” nodrošināja uzvaru divu maču ietvaros ar 4:1.

VTB līgas spēlē Rolands Freimanis izcēlās ar 22 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, Jānis Bērziņš pievienoja 17 punktus, četras atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, tomēr “Zielona Gora” piekāpās Roberta Štelmahera, Akseļa Vairoga trenētajai un Jāņa Kaufmaņa, kurš guva trīs punktus un izcīnīja piecas bumbas, pārstāvētājai Tallinas “Kalev/Cramo”.

Rolands Šmits Spānijas basketbola čempionāta mačā guva 12 punktus, bet Francijā Mārtiņam Meieram 14 punkti un piecas atlēkušās bumbas.

Aleksandrs Ovečkins visu laiku rezultatīvāko NHL spēlētāju sarakstā pakāpies uz 6. vietu. Naktī uz trešdienu Vašingtonas “Capitals” hokejists guva vārtus, kas bija 718. viņa NHL karjerā, un apsteidza līdzšinējo sestās vietas īpašnieku Filu Espozito.

Sanktpēterburgas WTA 500 dubultspēļu turnīrā Aļona Ostapenko pārī ar Valēriju Saviņihu zaudēja galvenajām favorītēm Nadjai Kičenokai un Ralukai Olaru ar 3:6, 6:7(1).

Zviedrijas futbola izlases kandidātu sarakstā uz gaidāmo “Euro 2020” turnīru iekļauts Zlatans Ibrahīmovičs, kurš pēc “Euro 2016” paziņoja par karjeras beigām izlasē.

sportapils