Kurucs otro reizi aizmainīts, Ostapenko zaudē ranga 160. vietai – aizvadītās dienas aktualitātes

Otro reizi šajā sezonā komandu mainījis Rodions Kurucs – aizvadītajā naktī Hjūstonas “Rockets” aizmainījusi latvieti uz Milvoki “Bucks” kopā ar Pīdžeju Takeru un 2022. gada drafta izvēli, kas jau sākotnēji bija Milvoki īpašumā.

Kristaps Porziņģis un Dalasas “Mavericks” aizvadīja mini sērijas otro maču pret Losandželosas “Clippers”, un Dalasa izcīnīja uzvaru ar 105:89. Porziņģim 11 punkti, 13 atlēkušās bumbas un divi bloķēti metieni. Dāvim Bertānam seši punkti, divas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, bet Vašingtonas “Wizards” pēdējās sekundēs zaudēja Sakramento “Kings” – 119:121.

Aļona Ostapenko nekvalificējās Sanktpēterburgas WTA 500 turnīra ceturtdaļfinālam, jo vakar vēlu vakarā zaudēja 160. vietā rangā esošajai Žaklīnai Kristianai ar 3:6, 6:7(9).

“VEF Rīga”, spēlējot nepilnā sastāvā, piedzīvoja zaudējumu FIBA Čempionu līgas TOP16 mačā, viesos atzīstot “Tenerife” pārākumu ar 64:77. Rīdziniekiem šis bija trešais zaudējums tikpat spēlēs.

UEFA Čempionu līgā vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja Londonas “Chelsea”, kas savā laukumā ar 2:0 pieveica Madrides “Atletico”, divu maču ietvaros triumfējot ar 3:0. Pašreizējā čempione Minhenes “Bayern” izcīnīja uzvaru pār Romas “Lazio” (2:1), kas summā deva panākumu ar 6:2.

Francijas futbola kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē Parīzes “Saint-Germain” apspēlēja pašreizējo “Ligue 1” līderi “Lille” ar 3:0 un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Rolands Freimanis Polijas basketbola čempionāta spēlē guva 23 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, izprovocēja piecas piezīmes un pārtvēra divas bumbas, Jānis Bērziņš pievienoja deviņus punktus, četras atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, bet tas neglāba “Zielona Gora” no zaudējuma.

Kā ziņo Šveices medijs, Ronalds Ķēniņš piekritis parakstīt jaunu līgumu uz pieciem gadiem ar “Lausanne” komandu. Šosezon Šveices čempionātā latvietis aizvadījis 41 spēli un ticis pie 26 (7+19) rezultativitātes punktiem.

Galvenais kandidāts uz Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenā trenera amatu ir Gundars Vētra, podkāstā “Basketstudija 2+1” pastāstīja LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.

sportapils