Plašs emociju spektrs: Silvas šovs tribīnēs

Vakar ar pēdējiem diviem mačiem noskaidrojās visas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla dalībnieces. Londonas “Chelsea” ar 2:0 pieveica Madrides “Atletico”, divu spēļu ieskaitē triumfējot ar 3:0, un ļoti aktīvs tribīnēs bija Londonas komandas spēlētājs Tjagu Silva.

Augšstilba savainojumā Silva, kurš “Chelsea” pilda kapteiņa pienākumus, iedzīvojās februārī. Brazīlietis ir atsācis trenēties, taču vēl nav tādā formā, lai Tomass Tuhels laistu viņu laukumā, bet tas netraucēja būt aktīvam tribīnēs trešdienas vakarā.

Futbolists pārdzīvoja par katru epizodi, kā arī vairākas reizes spēra pa neredzamajām futbola bumbām. Silva bija tik aktīvs, ka vairākas reizes tiešraidē tika atrādītas viņa darbības. Ar īpašu entuziasmu spēlētājs izcēlās otrajā puslaikā. Pēc tam, kad kompensācijas laikā Emersons guva vārtus un panāca 2:0, Silva ar vēl diviem komandas biedriem ļāva emocijām vaļu.


Jau pirms spēles Silva brīdinājis cilvēkus, ka tribīnēs būs aktīvs. “Diemžēl es šovakar nebūšu laukumā, taču atbalstīšu jūs no tribīnēm!” Jāatzīst, ka 36 gadus vecais futbolists nepievīla.

sportapils