Neīsts Neimāra “Tinder” profils tiek verificēts, futbolists cer uz autora panākumiem

Ļoti bieži dažādos sociālajos tīklos var redzēt slavenu cilvēku profilus, kuri patiesībā nav nekā saistīti ar slavenību, jo tos izveidojuši pavisam citi cilvēki. Šāda situācija piemeklējusi arī Parīzes “Saint-Germain” vienu no līderiem Neimāru, jo atklājies, ka iepazīšanās lietotnē “Tinder” ir profils ar viņa vārdu, kurš pat ticis verificēts.

Lai zinātu, kurš slavenību profils ir īsts un kurš nav, pie cilvēku vārdiem parasti ir zils ķeksītis, kas apzīmē to, ka konkrētais profils pieder īstajam cilvēkam. Tas arī noticis Neimāra “Tinder” profila gadījumā, lai gan to nav izveidojis slavenais futbolists.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GOSSIP DO DIA (@gossipdodia)

Ātri vien pats Neimārs noraidīja baumas, ka tas ir viņa iepazīšanās profils “Tinder” platformā. “Es ceru, ka tas, kurš izmanto manu vārdu “Tinder”, to arī labi reprezentē,” ar humoru situācijai piegāja Neimārs.

Vēsturē ir bijuši gadījumi, kad futbolisti izveido “Tinder” profilus, lai varētu iepazīties ar meitenēm izbraukuma mačos. Tā notika 2019. gada ziemā, kad Vīnes “Rapid” aizvadīja UEFA Eiropas līgas spēli Milānā, un komandas futbolists Filips Šobesbergs izmainīja sava profila aprakstu, norādot, ka meklē savu modeli, taču Milānā būšot tikai divas naktis.

sportapils