Kurucam jāpiedalās izglītības programmā par vardarbību ģimenē, Meiers nedēļas MVP – aizvadītās dienas aktualitātes

Bruklinas apgabala tiesa pagājušajā nedēļā nolēma, ka Rodionam Kurucam jāpiedalās 16 nedēļu izglītības programmā par vardarbību ģimenē. Latvietis atzina, ka nesavaldījās un uzbruka draudzenei, un tas tika klasificēts kā vainu mīkstinošs apstāklis. Pēc izglītības programmas iziešanas lieta tiks slēgta.

Pēc vairāku spēļu izlaišanas aizvadītajā naktī NHL laukumos atgriezās Rūdolfs Balcers, kurš nospēlētajās 11 minūtēs un 12 sekundēs izdarīja divus metienus pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu, bet Sanhosē “Sharks” pārspēja Losandželosas “Kings” ar 2:1.

Mārtiņš Meiers tika atzīts par Francijas basketbola čempionāta nedēļas labāko spēlētāju. Svētdien Meiers izcēlās ar 21 punktu, iemetot astoņus no deviņiem divpunktu metieniem un visus piecus soda metienus, kā arī sešām atlēkušajām bumbām un lietderības koeficientu 32.

“VEF Rīga” sastāvā var atgriezties Aigars Šķēle un Aleksandrs Madsens, kuri izveseļojušies no COVID-19, taču trešdien paredzēto pretinieku FIBA Čempionu līgā “San Pablo Burgos” sastāvā konstatēts pozitīvs gadījums. Šobrīd nav zināms, vai mačs patiešām norisināsies trešdien.

VTB līgas spēlē Rolanda Freimaņa kontā 13 punkti, septiņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, bloķēts metiens, pārtverta bumba, četras piezīmes un kļūda, savukārt Jānis Bērziņš guva 11 punktus, izcīnīja astoņas bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet arī pieļāva piecas kļūdas, kamēr “Zielona Gora” zaudēja “Khimki” ar 70:89.

Latvijas hokeja čempionāta pirmajā pusfināla spēlē “Mogo/LSPA” 3. perioda beigās atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 4:3 pieveica “Zemgale/LLU”.

sportapils