Porziņģis rezultatīvākais uzvarā, 11 vilki Pasaules kausa kvalifikāciju sāk ar zaudējumu – aizvadītās dienas aktualitātes

Rezultatīvākais Dalasas “Mavericks” uzvarā pār Minesotas “Timberwolves” (128:108) bija Kristaps Porziņģis, kura kontā 29 punkti, deviņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, pārtverta bumba, kļūda un divas piezīmes.

Latvijas futbola izlase Pasaules kausa kvalifikācijas turnīru uzsākusi ar 1:2 zaudējumu pret Melnkalni. Spēles 40. minūtē Jānis Ikaunieks atklāja mača rezultātu, bet Stevans Jovetičs nākamajā uzbrukumā izlīdzināja rezultātu, savukārt 83. minūtē izrāva uzvaru.

Rūdolfs Balcers aizvadītajā naktī guva trešos vārtus sezonā, bet Sanhosē “Sharks” izcīnīja uzvaru pār Losandželosas “Kings” ar rezultātu 4:2. Šosezon latvietis ticis pie astoņiem (3+5) rezultativitātes punktiem.

Ar uzvarām “Miami Open” turnīru uzsākušas latviešu tenisistes. Aļona Ostapenko pieveica Siju Vanu ar 6:4, 6:7(4), 6:1, bet Anastasijai Sevastovai uzvara pār Olgu Daniloviču ar 6:1, 3:6, 7:6(3).

Zaudējumu FIBA Čempionu līgas TOP16 turnīrā piedzīvoja “VEF Rīga” – rīdzinieki ļoti mazrezultatīvā mačā piekāpās “San Pablo Burgos” ar rezultātu 45:67. Aizeja Pinjeiro, gūstot astoņus punktus, kļuva par rezultatīvāko VEF spēlētāju. Ar šo zaudējumu Rīgas komanda zaudēja iespēju kvalificēties TOP8 turnīram.

Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā futbolā Turcija ar rezultātu 4:2 pārspēja Nīderlandi, Igaunija kapitulēja Čehijai ar 2:6, Francija nespēja pieveikt Ukrainu (1:1), bet Beļģijai uzvara pār Velsu ar 3:1.

Latvijas hokeja čempionātā pirmo uzvaru pusfinālā izcīnījusi “Zemgale/LLU”, kas trešdienas vakarā apspēlēja “Mogo/LSPA” ar 3:0, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Čehijas hokeja ceturtdaļfināla spēlē Ralfs Freibergs atdeva rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā “Ocelari” sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-0. Šveicē rezultatīvas piespēles atdeva Deniss Smirnovs un Sandis Smons, to pašu izdarīja arī Ronalds Ķēniņš, kura pārstāvētā “Lausanne” ar 2:0 pārspēja “Tigers”, kuras vārtos Ivars Punnenovs atvairīja 38 metienus no 39.

Latvijas-Igaunijas basketbola čempionāta spēlē BK “Ogre” izcīnīja uzvaru pār BK “Ventspils” – 100:92. Ogres komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Andre Volkers, savukārt Ventspilij 26 punktus guva Artūrs Ausējs.

Maskavas “Spartak” vakar pavēstīja, ka netiks parakstīti jauni līgumi ar līdzšinējo galveno treneri Oļegu Znaroku un viņa asistentu Hariju Vītoliņu.

Kitija Laksa Turcijas basketbola čempionāta pēdējā spēlē guva 22 punktus, bet Anetei Šteinbergai astoņi punkti, septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

sportapils