“Inter” iepazīstina ar komandas jauno identitāti

Pašreizējā Itālijas A sērija līdere Milānas “Inter” otrdien sociālajos tīklos publicējusi jauno komandas logo un identitāti, kas stāsies spēkā ar 2021. – 2022. gada sezonu. Galvenais uzsvars un tematika ir likta uz saukli “mans vārds ir mans stāsts”.

Iepriekšējais komandas logo bija spēkā no 2014. gada, taču tagad ir notikušas pārmaiņas. Jaunajā logotipā un komunikācijā sociālajos tīklos tiek apspēlēti divi burti – “I” un “M”. Ar šiem burtiem tiek apzīmēts komandas nosaukums “Inter Milano”, tajā pašā laikā angļu valodas rakstībā šī burtu kombinācija tiek izmantota, lai pateiktu “es esmu”.

Gan mājaslapā, gan sociālajos tīklos “Inter” izvietojusi dažādus saukļus, piemēram, “es esmu evolūcija”, “esmu attieksme”, “es esmu nākotne” un citus. Logo krāsas ir balta, melna un zila.

Uz nākamās sezonas formastērpiem būs jaunais logotips, turklāt jau šobrīd “Inter” ofisā vecais logo vairs nav redzams. Otrdien publiskotais logo ir 15. komandas vēsturē. Itālijas A sērijas čempionātā “Inter” apsteidz 2. vietā esošo “Milan” par sešiem punktiem, turklāt komandai ir viena spēle rezervē. Pēdējo A sērijas čempiontitulu “Inter” izcīnīja 2009. – 2010. gada sezonā.

sportapils