Sevastova apsteigs Ostapenko un kļūs par Latvijas 1. raketi, Porziņģis laukumā dara visu – aizvadītās dienas aktualitātes

Produktīvs sniegums aizvadītajā naktī Kristapam Porziņģim – 20 punkti, deviņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, pārtverta bumba un divas piezīmes. Dalasas “Mavericks” ar rezultātu 127:106 pārspēja Oklohomsitijas “Thunder”.

Vietu Maiami WTA 1000 turnīra ceturtdaļfinālā garantējusi Anastasija Sevastova. Latvijas tenisiste astotdaļfināla cīņā pieveica Anu Konjuhu ar 6:1, 7:5. Pateicoties uzvarai, Sevastova nākamajā WTA rangā apsteigs Aļonu Ostapenko. Ernestam Gulbim uzvara Marveļas ATP “Challenger” turnīra ievadā – 6:2, 6:2 pret Jevgeņiju Donskoju.

Rūdolfs Balcers aizvadītajā naktī laukumā pavadīja 16:44 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, kā arī bloķēja divus metienus, vienreiz atņēma ripu un pabeidza spēli ar lietderības koeficientu -2, kamēr Sanhosē “Sharks” pēcspēles metienu sērijā izcīnīja uzvaru pār Minesotas “Wild” ar 4:3.

NCAA sieviešu “Final 4” iekļuvusi Māras Motes pārstāvētā “Arizona”, kas pārspēja Aleksu Gulbi un “Indiana” ar rezultātu 66:53. Gulbes kontā trīs punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

Latvijas hokeja virslīgas pusfināla spēlē HK “Liepāja” izcīnīja uzvaru pār “Olimp/Venta 2000” ar 3:1, tiekot pie pirmās uzvaras sērijā un panākot 1-3.

VTB līgas mačā Mareks Mejeris izcēlās ar 12 punktiem, vienu atlēkušo bumbu, trim rezultatīvām piespēlēm, kļūdu un piecām piezīmēm, bet “Parma” pieveica Ojāra Siliņa pārstāvēto “Astana” ar 84:80. Siliņš aizmeta garām visus četrus metienus, toties izcīnīja atlēkušo bumbu, bloķēja metienu un pieļāva divas kļūdas.

Maskavas CSKA vakar KHL izslēgšanas spēļu 2. kārtas 7. mačā pārspēja Jaroslavļas “Lokomotiv” ar 2:0 un triumfēja sērijā ar 4-3. Rietumu konferences finālā tiksies CSKA un SKA, savukārt Austrumos duelēsies Kazaņas “Ak Bars” un Omskas “Avangard”.

Rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja čempionāta spēlē atdeva Artūrs Kulda.

Mančestras “City” vakar paziņoja, ka starpsezonā komandu pavadīs Serhio Agvero, kurš kluba rindās spēlējis desmit gadus.

sportapils