Ronaldo: “Atvainojos visām mammām, kuru dēli manis dēļ vēlējās briesmīgo frizūru”

Brazīlijas futbola leģenda Ronaldo komentārus neprasa. Viņš ir viens no visu laiku labākajiem uzbrucējiem vēsturē, bet pavisam nesen bijušais futbolists runāja par 2002. gada Pasaules kausu, kurā izcēlās ar ļoti savdabīgu frizūru.

Pirms pusfināla cīņas ar Turciju Ronaldo atbrīvojās no matiem, atstājot tos tikai galvas priekšējā daļā. Iemesls šādām pārvērtībām? Kā apgalvo pats futbolists, tad viņš iedzīvojās savainojumā, tomēr nevēlējās, lai prese par to runātu.

“Ieraugot savus komandas biedrus, es viņiem jautājumu: “Vai jums patīk?” Viņi atbildēja, ka nē, tas izskatās briesmīgi un lai es tos nodzenu. Galvenā lieta gan tika panākta, jo žurnālisti ieraudzīja manu frizūru un nerunāja par savainojumu,” stāsta Ronaldo. “Es atvainojos visām mātēm, kuru dēli manis dēļ veidoja tādu pašu frizūru.”

Kopumā turnīrā Ronaldo guva astoņus vārtus, ieskaitot divus finālā pret Vāciju, kas Brazīlijai atnesa čempiontitulu. Pateicoties labajam sniegumam, tajā pašā vasarā Ronaldo no Milānas “Inter” pārcēlās uz Madrides “Real”, papildinot savu kontu ar ievērojamām naudas summām.

Ronaldo ir trešais visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Brazīlijas izlasē, izceļoties ar 62 vārtiem 98 spēlēs. Drīz vien uz futbola skatuves sāka mirdzēt Krištianu Ronaldu, izraisot diskusiju par to, kurš “Ronaldo” ir labāks futbola spēlētājs. Brazīlietis Kaka ir spēlējis kopā ar abiem, bet uzskata, ka viņa tautietis bija apdāvinātāks.

sportapils