Ronaldu nomestais kapteiņa apsējs nonāk izsolē ar mērķi palīdzēt slimam zīdainim

Pagājušajā nedēļas nogalē Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē starp Serbijas un Portugāles izlasēm futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, būdams neapmierināts ar tiesneša lēmumu, nometa zemē kapteiņa apsēju. Pēc mača kāds cilvēks to paņēma un izlika izsolē, lai savāktu naudas līdzekļus sešus mēnešus veca bērna ārstēšanai.

Notikumi risinājās 27. marta vakarā. Portugāle izbraukuma mačā pret Serbiju vispirms izvirzījās vadībā ar 2:0, pēc tam serbi izlīdzināja rezultātu, bet kompensācijas laikā Krištianu Ronaldu raidīja bumbu vārtos, tiesa, tiesnesis uzskatīja, ka bumba nebija šķērsojusi vārtu līniju un neieskaitīja vārtu guvumu. Ronaldu bija ļoti neapmierināts ar tiesneša lēmumu un, dodoties uz ģērbtuvēm, novilka kapteiņa apsēju un nometa to.

Tas nepalika bez ievērības arī stadionā, jo kāds cilvēks paņēma savā īpašumā kapteiņa apsēju. Tā vietā, lai atstātu to sev, apsējs šobrīd ir nonācis izsolē, ar kuras palīdzību tiks vākti naudas līdzekļi, lai palīdzētu sešus mēnešus vecajam Gavrilo Djurdževičam, kurš cieš no mugurkaula muskuļu atrofēšanās.

Procedūra, kas palīdzētu cīnīties ar slimību, izmaksā 2,5 miljonus eiro. Izsoles aprakstā ir pievienotas gan fotogrāfijas ar pašu apsēju, gan no brīžiem, kad Ronaldu to novelk un kad tas atrodas uz zālāja. Līdz izsoles beigām palikušas nepilnas divas dienas.

 

sportapils