Briedis vēlas vismaz miljonu par cīņu pret Okoliju, Merzļikins ielaiž pēdējās minūtēs un zaudē – aizvadītās dienas aktualitātes

Maira Brieža promouters Kalle Zauerlands sacījis, ka Brieža puse vēlas saņemt honorāru septiņu ciparu apmērā, lai cīņa ar Lorensu Okoliju notiktu. “Šis būs finansiāls lēmums. Mairim nav nekas jāpierāda krūzeru divīzijā, ” intervijā atzina Zauerlands.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas “Blue Jackets” aizvadītajā naktī piedzīvoja zaudējumu ar 2:3 pret čempioni Tampabejas “Lightning”, lai gan vēl spēles 55. minūtē atradās vadībā. Merzļikins atvairīja 31 metienu no 34.

Latvijas hokeja čempionātā noskaidrojusies otra fināliste – vakar HK “Zemgale/LLU” pagarinājumā ar rezultātu 2:1 pārspēja “Mogo/LSPA”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-2.

Polijas basketbola čempionāta 2. ceturtdaļfināla cīņā Rolandam Freimanim 11 punkti, piecas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, bloķēts metiens un piecas kļūdas, kamēr Jāņa Bērziņa kontā deviņi punkti, septiņas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, divas pārtvertas bumbas un divas kļūdas. Ingus Jakovičs kaldināja Igora Miglinieka trenētās “Budivelnyk” iekļūšanu finālā ar septiņiem punktiem un rezultatīvu piespēli.

EHF Čempionu līgas spēlē Dainis Krištopāns guva vārtus, bet viņa pārstāvētā Parīzes “Saint-Germain” ar 37:24 sagrāva “Pivovarna Laško”, lielā mērā garantējot vietu ceturtdaļfinālā.

Alpu hokeja līgas ceturtdaļfināla spēlē Artūrs Ozoliņš guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Renārs Kārkls izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, un abu hokejistu pārstāvētā “Lustenau” ar 6:0 sagrāva “Wolfe”.

Par Latvijas-Igaunijas basketbola līgas Latvijas puses labāko marta spēlētāju atzīts Anrijs Miška, kuram vidēji mačā 25,7 punkti, 6,3 atlēkušās bumbas un 1,3 pārtvertas bumbas.

Nauris Miezis kļuvis par 3×3 pasaules ranga līderi.

sportapils