“Pasaki, ka es viņam netrāpīju ar elkoni” – kad jāpārliecina Mesi, lai tiktu pie viņa krekla

Praktiski ikviens futbolists, kurš spēlē pret Lionelu Mesi, pēc mača vēlas iegūt viņa kreklu. Tā arī bija Mančestras “United” pussargam Skotam Maktominejam, kuram gan bija jāpārliecina argentīnietis, ka viņa elkonis nebija tas, kurš trāpīja Mesi.

“United” 2019. gada pavasarī UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmo spēli pret Parīzes “Saint-Germain” zaudēja ar 0:2, bet atbildes mačā izrāva uzvaru sērijā tikai kompensācijas laikā. Ceturtdaļfinālā sarkanos velnus gaidīja “Barcelona”, un summā Spānijas grands uzvarēja ar 4:0.

Pirmajā mačā Mesi neizcēlās ar vārtu guvumu, taču tika pie asiņojoša deguna, jo Kriss Smalings trāpīja viņam ar elkoni. Pēc spēles beigām Maktominejs vēlējās iegūt Mesi kreklu, bet ar komandas vārtsarga Serhio Romero, kurš arī ir no Argentīnas, palīdzību vispirms bija jāpārliecina Mesi, ka Maktominejs netraumēja argentīnieti.

“Es jautāju Romero, vai viņš var pajautāt Mesi kreklu. Romero atbildēja: “Viņš domā, ka tu esi tas, kurš viņam trāpīja ar elkoni pa degunu.” Atbildēju, ka es tas nebiju, un lai viņš noteikti iegūst no Mesi kreklu, jo tas atradīsies manā guļamistabā. Tagad Mesi zina, ka es nebiju vainīgs. Piedod, Kriss, bet tu biji tas, kurš nospēlēja agresīvāk,” tā laika notikumus atceras Maktominejs.

sportapils