Balceram karjeras mačs NHL, Porziņģis atgriežas Ņujorkā un uzvar

Izcils sniegums aizvadītajā naktī Rūdolfam Balceram – viņš vienreiz raidīja ripu vārtos, kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles, tādējādi palīdzot Sanhosē “Sharks” pārspēt Losandželosas “Kings” ar rezultātu 3:0. Kopumā sezonā latvietim ir 12 rezultativitātes (5+7) punkti.

Kristaps Porziņģis otro reizi karjerā aizvadīja spēli “Madison Square Garden” ne kā “Knicks” spēlētājs. Latvieša kontā 14 punkti, astoņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, bloķēts metiens un trīs kļūdas, bet “Mavericks” izcīnīja uzvaru – 99:86.

Eirolīgā Jānis Strēlnieks izcēlās ar astoņiem punktiem, divām rezultatīvām piespēlēm, pārtvertu bumbu un divām kļūdām, savukārt Rolandam Šmitam četri punkti, četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un kļūda, bet “Barcelona” nodrošināja 1. vietu regulārajā sezonā.

Polijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā Mārtiņš Laksa guva 22 punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un izprovocēja sešas piezīmes, palīdzot “Start” izlīdzināt rezultātu sērijā. Francijā Mārtiņam Meieram seši punkti, piecas piezīmes un divas kļūdas, kamēr Zviedrijas basketbola čempionāta mačā Ernestam Kalvem 12 punkti, viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles un viena kļūda.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēlē “VEF Rīga” noslēdza regulāro sezonu ļoti veiksmīgi, sagraujot BK “Liepāja” ar rezultātu 108:57. Arnolds Helmanis bija labākais VEF spēlētājs ar 17 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm.

sportapils