Bertānam 17 punkti pēdējo sekunžu zaudējumā, Tralmaks debitē AHL ar vārtiem – aizvadītās dienas aktualitātes

Dāvja Bertāna kontā 17 punkti, piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un divas piezīmes, savukārt Vašingtonas “Wizards” līdz ar beigu signālu zaudēja Toronto “Raptors” ar rezultātu 101:103. Kristaps Porziņģis izlaida Dalasas “Mavericks” un Jūtas “Jazz” maču. Par iemeslu ir labās plaukstas savainojumus, bet pagaidām nav zināms, kad latvietis varētu atgriezties laukumā.

Spānijas futbola čempionātā vakar “Barcelona” tikai mača 90. minūtē izrāva uzvaru pret “Valladolid”, un šobrīd turnīra līderes “Atletico” pārsvars pār 2. vietā esošo Barselonu ir tikai viens punkts.

Anglijas Premjerlīgas pirmdienas cīņās “Everton” sadalīja punktus ar “Crystal Palace” (1:1), bet “West Ham United” apspēlēja “Wolverhampton” ar 3:2.

Debijas spēlē AHL ar vārtu guvumu izcēlās Eduards Tralmaks, palīdzot Providensas “Bruins” izcīnīt 2:1 uzvaru. Tralmaks tika atzīts par spēles 2. zvaigzni. Šveices hokeja čempionāta regulāro sezonu Ronalds Ķēniņš pabeidza ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet regulārajā sezonā kopumā latvietim 35 rezultativitātes punkti – deviņi vārti un 26 piespēles.

Rezultatīvu spēli Vācijas Bundeslīgā aizvadījis Rihards Lomažs, kurš guva 21 punktu un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Polijas līgas ceturtdaļfinālā Jānim Bērziņam 12 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, bet Rolanda Freimaņa kontā 11 punkti un 10 bumbas zem groziem. Itālijas A sērijas spēlē Artūrs Strautiņš guva septiņus punktus un savāca trīs atlēkušās bumbas.

sportapils