Ronaldu noraida piedāvājumu apmainīties ar krekliem, otrs spēlētājs jūtas apkaunots

Bergamo “Atalanta” futbolists Robins Gosenss pēc vienas no spēlēm ar Turīnas “Juventus” vēlējās iegūt Krištianu Ronaldu kreklu, taču futbola zvaigzne noraidīja piedāvājumu, tādējādi izraisot kauna sajūtu Gosensā.

26 gadus vecais Vācijas futbolists Gosenss atzinis, ka viens no viņa sapņiem vienmēr bijis iegūt Ronaldu kreklu. Pēc “Atalanta” un “Juventa” dueļa futbolists centās piepildīt sapni. “Pēc svilpes es devos viņa virzienā, taču viņš neakceptēja manu piedāvājumu. Es jautāju: “Krištianu, vai varu iegūt tavu kreklu?” Viņš pat uz mani nepaskatījās, bet atbildēja: “nē!””. Par šo atgadījumu futbolists raksta savā biogrāfijā ar nosaukumu “Dreams are Worthwhile” jeb “Sapņi ir noderīgi”.

Pēc noraidījuma Gosenss esot juties ļoti apkaunots un ļoti cerēja, ka neviens neredzēja šo neveiklo brīdi. “Es biju pilnībā nosarcis un apkaunots. Es devos prom un jutos mazs. Jūs zināt to momentu, kad notiek kaut kas apkaunojošs un jūs skatāties apkārt, lai saprastu, vai kāds redzēja? Tā es jutos un centos to noslēpt.”

Jau pēc nepilnām divām nedēļām jeb 18. aprīlī “Atalanta” un “Juventus” tiksies laukumā. Turnīra tabulā komandas atrodas viena otrai blakus – “Atalanta” ar 58 punktiem 29 spēlēs ir 3. vietā, bet “Juventus” ar 56 punktiem 28 spēlēs ir vietu zemāk.

sportapils