Cilvēks paliek tikai cilvēks – līnijtiesnesis vēlas iegūt talantīgā Holanna autogrāfu

Vakar tika dots starts UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņām. Vienā no pāriem Dortmundes “Borussia” 84. minūtē izlīdzināja rezultātu pret Mančestras “City”, taču 90. minūtē ielaida vārtus, līdz ar to zaudējot pirmo maču ar 1:2. Dodoties uz ģērbtuvēm, notika visai interesanta situācija, jo līnijtiesnesis pajautāja Ērlinga Holanna autogrāfu.

Norvēģis Holanns ir viens no talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem, un šobrīd ir daudz dažādu spekulāciju par to, kur spēlētājs turpinās karjeru. Otrdienas mačā Holanns ar vārtu guvumu neizcēlās, bet kādu cilvēku viņam izdevās iepriecināt tik un tā.

Noslēdzoties mačam un dodoties uz ģērbtuvēm, Oktavians Sovre, viens no līnijtiesnešiem, pajautāja futbolista autogrāfu. Tika izvilkta dzeltenā kartīte, kuru Holanns arī parakstīja. Notikums izraisīja visai plašu rezonansi sociālajos tīklos.

Mača gaitā tiesneši bija viens no apspriešanas tematiem, jo “City” tika piešķirts 11 metru soda sitiens, kas pēc VAR noskatīšanās tika atcelts. Vēl 1. puslaikā “Borussia” futbolists Džūds Belinghems atņēma bumbu “City” vārtsargam, kurš trāpīja pa “Borussia” spēlētāja kāju un nokrita zemē, bet tiesneši to traktēja kā noteikumu pārkāpumu Belinghemam un neieskaitīja vārtus. Atbildes mačs norisināsies 14. aprīlī.

sportapils