Pārkāpjot pašizolācijas noteikumus, futbolists iekļūst ceļu satiksmes negadījumā

Visai negatīva nedēļa tiešā un pārnestā nozīmē izvērtusies bijušajam “Milan” uzbrucējam Luisam Adriano. Brazīliešu futbolistam vajadzēja ievērot pašizolāciju, taču viņš domāja citādāk, kā rezultātā tika izraisīts ceļu satiksmes negadījums.

Adriano divreiz veica COVID-19 testus, un abi bija pozitīvi, līdz ar to bija jāpavada 10 dienas mājās. Futbolists, kurš šobrīd pārstāv Brazīlijas komandu “Palmeiras”, ir asimptomātisks, viņš izlēma nepalikt mājās un aizvest mammu uz iepirkšanās centru Sanpaulu rietumos.

Brazīlietis iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā riteņbraucējs stāvlaukumā ietriecās automašīnā, bet, par laimi, gūtās traumas nebija nopietnas. Drīz vien sociālajā tīklā “Twitter” parādījās video no notikumu vietas.

33 gadus vecajam futbolistam piešķīra naudas sodu, bet pēc tam nauda tika noziedota labdarībai, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem ir grūtības ar ēdiena iegādi.

“Vakar es devos uz lielveikalu, lai aizvestu savu māti, kura nemāk vadīt automašīnu, taču es nepametu automašīnu un visu laiku maska bija uzvilkta, tiesa, iekļuvu ceļu satiksmes negadījumā, jo riteņbraucējs uztriecās virsū automašīnai. Es nevarēju palīdzēt cietušajam, bet visi ir veseli. Jā, man nevajadzēja pamest mājas, es pieļāvu kļūdu – atzīstu!” par situāciju stāsta Adriano.

“Mēs dzīvojam grūtos laikos, mums visiem ir jābūt uzmanīgiem un jārespektē drošības protokoli. Mēs vienmēr kādā veidā varam palīdzēt, bet galvenokārt mēs varam atpazīt kļūdas un mācīties no tām,” paziņojumu “Instagram” noslēdz futbolists.

Šajā sezonā Adriano kopā piedalījies 35 “Palmeiras” spēlēs un izcēlies ar 17 precīziem sitieniem vārtos.

sportapils