Arī miljonāri grib ietaupīt: Neimārs izmanto nelegālos strīmus

Visticamākais, ka ik viens no mums vismaz reizi izmantojis nelegālo strīmu pakalpojumus, lai par brīvu redzētu kādu sporta spēli vai noskatītos filmu. Arī futbola superzvaigzne Neimārs nav izņēmums, kurš tādā veidā vēroja futbola maču dzimtajā Brazīlijā.

Diskvalifikācijas dēļ Neimārs nepiedalījās Parīzes “Saint-Germain” 4:1 uzvarā Francijas līgas mačā pret “Strasbourg”, bet viņš savā “Instagram” profilā publicēja īso stāstiņu, kurā bija redzams, ka portatīvajā datorā vēro futbola spēli, kas, visticamākais, notiek Brazīlijā.

Varētu arī padomāt, ka Neimārs izvēlas legālu veidu kā skatīties futbola spēli, ja vien kreisajā augšējā stūrī nebūtu redzama reklāma, kurā sievietes piedāvā savus intīmpakalpojumus. Attēlā redzamajā reklāmā norādīts, ka dāma atrodas tikai kilometra attālumā no Neimāra dzīvesvietas. Protams, ka šis attēls izraisīja rezonansi līdzjutēju vidū.

Interesanti, ka 2019. gadā Neimārs izteicās, ka ļoti reti skatās futbola spēles. “Man nepatīk vērot futbola spēles. Es reti skatos futbolu televizorā, ļoti reti. Es to daru tad, kad mana komanda spēlē, bet es neesmu laukumā, savukārt citus mačus man nepatīk vērot. Jūtos ļoti satraucies, kad skatos citas spēles, jo tad laukumā ir mani draugi, līdz ar to sanāk pārdzīvot un atbalstīt, jo gribas, lai viņi nospēlē pēc iespējas labāk. Jebkurā gadījumā – man tas nepatīk, tāpēc mēģinu neskatīties futbola spēles.”

sportapils