Bekhems atgriezīsies bērnības futbola laukumos un kļūs par mentoru

Slavenais Anglijas futbolists Deivids Bekhems pēc kāda laika būs redzams zilajos ekrānos, jo sadarbībā ar “Disney+” tiks izveidots vairāku sēriju cikls, kas sauksies “Save Our Squad” un kuras ietvaros bijušais spēlētājs palīdzēs bērniem.

Pagājušajā mēnesī parādījās baumas par iespējamo Bekhema un “Disney+” sadarbību, bet tagad tās ir apstiprinājušās. Sērijas tiek raksturotas kā sirdi sildošas, jo Bekhems atgriezīsies Londonas austrumu daļā, kuras futbola laukumos viņš pats spēlēja, kad bija bērns. Futbola leģenda būs kā mentors jaunajiem spēlētājiem, kuri cīnās par palikšanu līgā.

“Iespēja dot atpakaļ sabiedrībai kā mentoram ir lieliska,” sacīja Bekhems. “Fantastiski, ka varēs izgaismot to tautas futbola daļu, kurā pats piedalījos un kas daudz man deva futbola pirmajos soļos. Man ļoti paveicās, ka futbolista karjera bija ilga un veiksmīga. Jauno talantu attīstīšana un kopšana ir ļoti svarīga šīs spēles sastāvdaļa.”

Gaidāmās sērijas komentēja “Disney+” direktors un “Save Our Squad” prodcents Šons Doils: “Tās būs aizraujošas, dramatiskas, pacilājošas, pilnas ar sirdi un drosmi – viss tas, kas bija Deividam karjeras laikā.” Šis projekts ir viens no 50, ko “Disney+” plāno izveidot Eiropā līdz 2024. gadam.

Spēlētāja karjeras laikā Bekhems pārstāvēja tādas komandas kā Mančestras “United”, Madrides “Real”, Losandželosas “Galaxy” un Parīzes “Saint-Germain”. Sešas reizes Bekhems triumfējis Anglijas Premjerlīgā, vienreiz UEFA Čempionu līgā, kā arī Spānijas un Francijas čempionātos.

sportapils