Mediju aģentūra tvītā piemin Mbapē, “City” spēlētājs pārtrauc sadarbību

Gan pasaulslaveniem cilvēkiem, gan uzņēmumiem un sporta komandām sociālos tīklus pārvalda speciālas aģentūras. Tā arī bija Mančestras “City” futbolistam Filam Fodenam, taču pēc aizvadītās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles viens tvīts maksāja sadarbības izbeigšanu.

Trešdien “City” ar rezultātu 2:1 pārspēja Dortmundes “Borussia”, kas divu spēļu summā ļāva triumfēt ar 4:2. Uzvaras vārtus mača 72. minūtē guva tieši Fodens, un pusfinālā Mančestras komanda iekļuva pirmo reizi kopš 2015. – 2016. gada sezonas.

Pēc spēles “Ten Toes Media”, kas bija atbildīga par Fodena sociālajiem tīkliem, ievietoja ziņu “Twitter”, kurā bija pieminēts Parīzes “Saint-Germain” futbolists Kilians Mbapē un teksts “vai esi gatavs”. Pirms publicēšanas aģentūra nejautāja Fodena atļauju, bet drīz vien tvīts bija izdzēsts, jo futbolistam tas nepatika.

Neapmierinātība bija tik liela, ka Fodens uzreiz paziņoja, ka aģentūras un futbolista sadarbības laiks ir beidzies. “Fodens nepublicēja to tvītu, bet gan aģentūra, kas ir atbildīga par viņa sociālajiem tīkliem. Cilvēki, kas ir cieši saistīti ar Fodenu, nav priecīgi par publicēto, un ziņa ir izdzēsta,” vēstīja “City” žurnālists.

Ziņas par tvītu un tā izdzēšanu izraisīja plašas diskusijas, un bijušais Anglijas futbolists Gērijs Nevils padalījās ar savu viedokli. “Vīri, pārvaldiet paši savus kontus! Jūsu neatkarīgās domas un unikalitāte ir likta uz spēles. Tā ir jūsu balss, nevis kāda cita!”

sportapils