“Barcelona” spēlētāji stāv rindā, lai tiktu pie kopīgas fotogrāfijas ar Mesi

Sestdienas Spānijas karaļa kausa izcīņas finālmačā “Barcelona” pārliecinoši triumfēja un sagrāva Bilbao “Athletic” ar rezultātu 4:0. Pēc spēles “Barcelona” futbolisti stāvēja rindā, lai tikai varētu uzņemt kopīgu foto ar kausu un Lionelu Mesi.

Argentīnietis kļuva par vienu no uzvaras galvenajiem kaldinātājiem, jo otrajā puslaikā ar diviem gūtiem vārtiem panāca 4:0, neradot šaubas par to, kura komanda kļūs par Karaļa kausa ieguvēju. Barselonas komandai šī ir pirmā trofeja kopš 2019. gadā, kad izdevās triumfēt Spānijas čempionātā.

Protams, ka spēlētāji gribēja atzīmēt šo svarīgo notikumu, un svinību epicentrā bija Mesi. Praktiski visi “Barcelona” spēlētāji, ieskaitot Frenkiju de Jongu, Ansu Fati un citus, stāvēja rindā, jo vēlējās bildi kopā ar futbola leģendu.

Līdz ar šo triumfu pirmo trofeju pie “Barcelona” stūres izcīnījis galvenais treneris Ronalds Kūmans. “Mēs esam priecīgi un bijām pelnījuši izcīnīt vismaz vienu trofeju, taču par “La Liga” titulu cīnīsimies līdz pašai pēdējai spēlei,” sacīja treneris. “Klubs to ir pelnījis. Šī ir priecīga diena katalāņiem.”

Barselona Spānijas futbola čempionātā šobrīd aizvadījusi 30 spēles, kas ir par vienu mazāk nekā tuvākajām konkurentēm, un izcīnījusi 65 punktus, kas dod 3. vietu. Līderei Madrides “Atletico” 31 spēlē ir 70 punkti, bet “Real” – 67.

sportapils