Bertānam seši precīzi tālmetieni, “Valmiera” Virslīgā turpina uzvarēt – aizvadītās dienas aktualitātes

Rezultatīvs aizvadītajā naktī bija Dāvis Bertāns, kurš guva 21 punktu, realizēja sešus tālmetienus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un divas reizes pārkāpa noteikumus. Uzvaras turpina krāt Vašingtonas “Wizards”, jo pēc uzvaras pār Oklohomsitijas “Thunder” (119:107) komandas kontā ir pieci panākumi pēc kārtas.

Elvis Merzļikins aizvadītajā naktī atvairīja 35 metienus no 38, ieskaitot soda metienu, taču Kolumbusas “Blue Jackets” piedzīvoja zaudējumu pret Floridas “Panthers” ar rezultātu 2:4.

Latvijas futbola Virslīgā pirmdienas vakarā “Valmiera” FC piektās kārtas noslēgumā izcīnīja uzvaru pār FK “Spartaks” ar 2:0. Uzvarētājiem vārtus guva Ibrahīms Sovs un Raimonds Krollis.

Rīgas “Dinamo” pirmdien pavēstīja, ka noslēgusi jaunus līgumus ar Kristapu Sotnieku, Kristapu Zīli, Danielu Bērziņu un Nikolaju Jeļisejevu.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu posmu Meksikā noslēdza ar zaudējumu pusfinālā Martinam Ermakoram un Moricam Pristaucam – 21:14, 18:21, 13:15.

Jānis Ikaunieks potītes savainojuma dēļ nedosies laukumā aptuveni divus mēnešus, kas nozīmē, ka, visticamākais, viņš nepalīdzēs arī Latvijas futbola izlasei Baltijas Kausa izcīņā.

Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfināla trešajā spēlē “Valmiera Glass ViA” apspēlēja BK “Liepāja” ar rezultātu 85:77, tādējādi tiekot pie pirmās uzvaras sērijā un panākot 1-2. Ervīns Jonāts bija rezultatīvākais valmierietis ar 22 punktiem.

Anglijas Premjerlīgas komanda Totenhemas “Hotspur” vakar paziņoja par galvenā trenera Žužē Morinju atlaišanu. Pirmdienas vienīgajā mačā Līdsas “United” spēles 87. minūtē panāca izlīdzinājumu pret “Liverpool” – 1:1.

UEFA prezidents Aleksanders Čeferins vakar pavēstīja, ka futbolisti, kuri pārstāvēs Superlīgas komandas, nevarēs pārstāvēt nacionālās izlases. Tāpat oficiāli tika apstiprinātas izmaiņas Čempionu līgas izspēles sistēmā, un dalībnieku skaits no 32 komandām pieaugs uz 36. No 2024. – 2025. gada sezonas vairs nebūs apakšgrupu, bet gan viena līga, un komandām būs garantētas 10 spēles, bet kalendārs tiks veidots pēc katras kārtas, izmantojot Šveices sistēmu – labākās komandas pret labākajām un vājākās pret vājākajām.

sportapils