“Borussia” fani vēlas iegādāties retro kreklus, mājaslapa – neiztur lielo pieprasījumu

Viens no Vācijas futbola flagmaņiem Dortmundes “Borussia” piedāvāja saviem līdzjutējiem iegādāties retro kreklus, un pieprasījums pēc tiem bija milzīgs, jo vairāk nekā 150 tūkstoši fanu centās savā īpašumā tos iegūt, taču ne visi pie tā varēja tikt.

Nedēļas nogalē “Borussia” devās laukumā retro formās, kurās komanda spēlēja 90-to gadu vidū. Krekls sastāv no melnām un dzeltenām krāsām, un tajās “Borussia” spēlē labi, jo Vācijas Bundeslīga mačā pret “Werder” tika izcīnīta pārliecinoša uzvara – 4:1.

Ātri vien krekli tika izpārdoti, turklāt mājaslapa nespēja izturēt lielo pieprasījumu, kā rezultātā tika novēroti tās traucējumi. “Borussia” paziņoja, ka, salīdzinot ar iepriekšējiem speciālajiem krekliem, 90-to gadu retro formas tika saražotas piecreiz vairāk, taču tik un tā ļoti ātri tika izķertas. “Borussia” gan sola, ka visiem tiem, kas palika bešā, būs iespēja tikt pie kārotā krekla.

Komanda pagājušā gadsimta pēdējo desmitgadi var atcerēties ar labām emocijām ne tikai skaisto formu dēļ. 1995. un 1996. gadā “Borussia” triumfēja Bundeslīgā, bet gadu vēlāk savā īpašumā ieguva UEFA Čempionu līgas trofeju, līdz ar to šī reto forma atgādina arī par iespaidīgajiem panākumiem.

sportapils