“Youtube” zvaigznes un bijušā UFC cīkstoņa tikšanās pārvēršas 75 miljonos dolāru

Naktī uz svētdienu boksa ringā tikās “Youtube” zvaigzne Džeiks Pols un Bens Askrens, kurš savulaik bija UFC cīkstonis. Cīņa izraisīja plašu rezonansi, jo “pay-per-view” skaits sasniedza 1,5 miljonus, bet kopumā no cīņas tika iegūti 75 miljoni ASV dolāru.

Par cīņas finansiālajiem ieņēmumiem pavēstīja pats Pols, kurš “Instagram” ievietoja fotogrāfiju, kurā sēž uz zemes, bet apkārt ir daudz banknošu. “1,5 miljoni “pay-per-view” skatījumu. 75 miljoni dolāru kopā ģenerēti,” bildes aprakstā vēstīja Pols.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Jau pirms cīņas bija zināms, ka Pols iegūs 690 tūkstošus ASV dolāru, taču tā summa neiekļāva bonusus no “pay-per-view”, bet Askrenam paredzētais honorārs bija mazāks. Paredzams, ka kopumā “Youtube” zvaigzne saņems visai iespaidīgu summu ar septiņiem cipariem.

Pola un Askrena duelis noslēdzās jau pirmajā raundā. Pēc tam Pols paziņoja, ka ir īsts cīkstonis un vēlas ringā tikties ar UFC zvaigzni Konoru Makgregoru. “Cīņa ar Makgregoru ir kļuvusi krietni reālistiskāka. Es vēlos aizvadīt lielas cīņas, bet tagad mazliet iepauzēšu, jo līdz šim es ļoti smagi strādāju. Mērķis ir lielās cīņas, bet vienlaicīgi vēlos arī sevi izaicināt. Gribu, lai “pay-per-view” pirkumi sasniedz trīs vai četrus miljonus. Kurš var veicināt šādus ciparus?”

Pols boksa karjeras pirmajā cīņā pārspēja citu “Youtube” pārstāvi “AnEsonGib”, bet pagājušā gada rudenī viņš izslēdza bijušo NBA basketbolistu Neitu Robinsonu, kurš vēlas aizvadīt revanša cīņu, turklāt par viņa treneri varētu kļūt Floids Meivezers.

sportapils