Makgregors jautā faniem: “Vai vajadzētu iegādāties Mančestras “United”?”

Šī nedēļa Eiropas futbolā ir notikumiem bagāta saistībā ar Eiropas Superlīgu, un jaunumi parādās ik pēc pāris stundām. Savā ziņā eļļu ugunij pielējusi UFC superzvaigzne Konors Makgregors, kurš it kā apsverot iegādāties Mančestras “United”.

Mančestras “United” bija viena no 12 komandām, kas paziņoja par pievienošanos Superlīgai, bet izraisītā negatīvā rezonanse futbola sabiedrībā un skaļie protesti veicinājuši to, ka projekts šobrīd ir apstādināts, lai to pārveidotu.

Vakar kļuva zināms, ka no sarkano velnu vadītāja amata atkāpies Eds Vudvards. Šāds lēmums pieņemts pēc negatīvajiem komentāriem saistībā ar komandas pievienošanos Superlīgai, tiesa, iemesli varētu būt arī citi, jo jau pirms kāda laika Vudvards bija apņēmies pamest komandu, kuras pārstāvis viņš bijis kopš 2007. gada.

Situāciju izmanto Konors Makgregors. Sociālajā tīklā “Twitter” otrdienas vakarā īrs rakstīja: “Čau, draugi. Es apsveru iegādāties Mančestras “United”, ko jūs par to domājat?”

Maz ticams, ka Makgregors varētu atļauties samaksāt tik daudz, cik “United” īpašnieki vēlētos par klubu. Cīņas karjeras laikā Īrijas pārstāvis nopelnījis aptuveni 45 miljonus ASV dolāru, taču viņš esot ticis pie 156 miljoniem dolāru pēc tam, kad pārdeva viskija kompānijas “Proper 12” daļas, ko viņš pats dibināja.

Nav zināma precīza summa, ko “United” īpašnieki Džoels un Avrams Gleizeri varētu pieprasīt par komandu, taču, ņemot vērā lielos ieņēmumus, kas rodas katru gadu, summa varētu būt ap vienu miljardu ASV dolāru.

sportapils