Porziņģis un Bertāns rezultatīvi, hokeja izlasei zaudējums papildlaikā – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristapam Porziņģim aizvadītajā naktī 19 punkti, septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas un sešas piezīmes, kamēr Dalasas “Mavericks” izcīnīja 127:117 uzvaru pār Detroitas “Pistons”.

Dāvja Bertāna kontā arī 19 punkti, tāpat sešas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba un divas piezīmes, savukārt Vašingtonas “Wizards” tika pie uzvaras pret Goldensteitas “Warriors” ar rezultātu 118:114.

Rūdolfs Balcers naktī uz ceturtdienu laukumā pavadīja nepilnas 15 minūtes, izdarīja sešus spēka paņēmienus, divreiz atņēma ripu, +/- koeficients bija neitrāls, bet Sanhosē “Sharks” zaudēja Lasvegasas “Golden Knights” ar 2:5, piedzīvojot jau septīto neveiksmi pēc kārtas.

Latvijas hokeja izlase otrajā pārbaudes spēlē pirms Pasaules čempionāta hokejā papildlaikā piedzīvoja zaudējumu pret Slovākiju ar 0:1.

Aļona Ostapenko sekmīgi uzsākusi Štutgartes WTA 500 turnīru, jo 1. kārtā pārspēja Stefāniju Fēgeli ar 6:4, 7:5. Šodien otrajā kārtā latviete tiksies ar Karolīnu Pliškovu.

Kļuvis zināms jaunais Latvijas futbola Virslīgas kalendārs, un Jūrmalas “Noah” pirmo sezonas spēli 24. aprīlī aizvadīs pret Jūrmalas “Spartaku”.

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla cīņās Maskavas CSKA ar rezultātu 92:76 pārspēja “Fenerbahce”, un Jānis Strēlnieks uzvarētāju rindās guva sešus punktus, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Lielu pārsteigumu sagādāja Sanktpēterburgas “Zenit”, kam viesos uzvara pār “Barcelona” ar 76:74. Rolands Šmits punktus neguva, bet pārtvēra bumbu.

Ronalds Ķēniņš Šveices hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēlē atdeva rezultatīvu piespēli, un “Lausanne” izcīnīja uzvaru pār “Lions” (5:2), sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-3. Slovākijas pusfināla spēlē Kristers Gudļevskis atvairīja 40 metienus no 42, bet “Slovan” piedzīvoja ceturto zaudējumu sērijā, tādējādi noslēdzot sezonu.

Anglijas Premjerlīgā vakar notika divas atspēlēšanās – Totenhemas “Hotspur” nonāca iedzinējos, bet pārspēja “Southampton” ar 2:1, un pēc tāda paša scenārija Mančestras “City” tika pie uzvaras pret “Aston Villa” – 2:1.

Spānijas futbola čempionātā “Sevilla” izcīnīja uzvaru pār “Levante” ar 1:0 un apsteidza “Barcelona”, kura gan aizvadījusi par divām spēlēm mazāk, savukārt Madrides “Real” pārliecinoši tika galā ar “Cadiz” – 3:0.

Vācijas Bundeslīgā trešdienas vakarā Dortmundes “Borussia” izcīnīja uzvaru pār Berlīnes “Union” ar 2:0, bet “Wolfsburg” viesos apspēlēja “Stuttgart” ar 3:1.

Itālijas A sērijā Turīnas “Juventus” pieveica “Parma” ar 3:1, bet “Inter” cīnījās 1:1 ar “Spezia”, savukārt “AC Milan” piekāpās “Sassuolo” – 2:1.

Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfināli kļūst aizvien interesantāki, jo vakar “Valmiera Glass ViA” otrreiz pieveica BK “Liepāja” ar rezultātu 79:75, un rezultāts sērijā kļuvis 2-2 jeb nākamais mačs būs izšķirošais! Uzvarētāju rindās Edmunds Elksnis guva 20 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Toms Leimanis VTB līgas spēlē guva 17 punktus, atdeva rezultatīvu piespēli, divas reizes atņēma bumbu, saņēma četras piezīmes un vienreiz kļūdījās, bet viņa komandas biedrs Klāvs Čavars izcēlās ar sešiem punktiem, divām atlēkušajām bumbām un pārtvertu bumbu. Lietuvas basketbola līgā Kaspara Bērziņa kontā 10 punkti, trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, divas piezīmes un trīs kļūdas.

sportapils