Ronaldu un Mesi vienā komandā? Iespējams, ka jau tuvākajā nākotnē!

Neviens vien futbola līdzjutējs kādreiz ir sapņojis, kā būtu, ja vienā komandā spēlētu Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi. Izskatās, ka tas tuvākajā nākotnē varētu arī notikt, jo Argentīnas futbolists Karloss Tevess vēlas, lai abas futbola zvaigznes piedalītos viņa atvadu mačā.

37 gadus vecais Tevess, kurš pašlaik pārstāv Argentīnas komandu “Boca Juniors”, kopā ar Ronaldu spēlējis Mančestras “United” komandā, savukārt ar Lionelu Mesi kopā pārstāvēta Argentīnas izlase. Tevesa līgums ar “Boca Juniors” beigsies šovasar, un futbolists jau kaļ plānus par atvadu spēli.

Foto: Ian Hodgson/ANL/REX

Tevess 2020. gadā sarunā Argentīnas radio jau izteica vēlamo sastāvu, ar kādu labprāt dotos laukumā. “Ja man būtu jāizveido komandu, tā sastāvētu no Džanluidži Bufona, Hugo Ibaras, Rio Ferdinanda, Gabriela Heinca, Patrisa Evra, Andreas Pirlo, Pola Skoulza, Pola Pogbā, Krištianu Ronaldu, Lionela Mesi un Veina Rūnija.”

Vasarā Tevess plāno izvērtēt dažādas opcijas par karjeras turpinājumu. “Visas nākotnes opcijas būs atvērtas, jo nevēlos būt savu vārdu vergs,” sacīja Tevess. “Protams, ka Argentīnā ir tikai viena komanda un tā ir “Boca Juniors”, taču es labprāt atgrieztos “West Ham United”, lai sešus mēnešus saņemtu aplausus.”

Foto: AP

Profesionālās karjeras laikā Tevess kopā ar abiem Mančestras grandiem izcīnījis trīs Premjerlīgas titulus, kā arī vienreiz ar “United” triumfējis UEFA Čempionu līgā. Tāpat viņa kontā ir divi A sērijas tituli, pieci triumfi Argentīnā, kā arī Olimpisko spēļu zelta medaļa.

sportapils