Mesi atsakās no “hat-trick”, ļauj pendeli izpildīt komandas biedram

Spānijas futbola čempionātā ceturtdienas vakarā kopumā norisinājās četri mači, bet pašā pēdējā spēlē “Barcelona” tika pie pārliecinošas uzvaras pār “Getafe” ar rezultātu 5:2. Kompensācijas laikā Lionels Mesi varēja gūt trešos vārtus, taču no šīs iespējas viņš atteicās, ļaujot 11 metru soda sitienu izpildīt Antuānam Grīzmanam.

Jau spēles 8. minūtē Mesi raidīja bumbu vārtos, bet vēlreiz tas notika 33. minūtē, kad argentīnietis panāca 3:1, kas nozīmēja, ka viņš ir viena precīza sitiena attālumā no “hat-trick”. Līdz kompensācijas laikam katra no komandām guva pa vārtiem, bet tiesnesim piešķirtajā papildu trīsminūtē “Barcelona” nopelnīja 11 metru soda sitienu.

Visiem kļuva skaidrs, ka uz soda sitiena atzīmes dosies Mesi, lai gūtu trešos vārtus, taču futbola superzvaigzne domāja citādāk. Mača gaitā viņa komandas biedrs Antuāns Grīzmans nespēja realizēt vairākas labas iespējas, un Mesi ļāva tieši viņam izpildīt soda sitienu, lai atgūtu pārliecību pār saviem spēkiem. Francūzis nepievīla, un ielika pēdējo naglu pretinieku zārkā.

Pēc tam, kad Grīzmans raidīja bumbu vārtos, viņš ļoti labā noskaņojumā devās pie Mesi, lai pateiktos par iespēju. Šī gan nebija pirmā reize, kad Mesi šādi rīkojas, jo 2015. gadā argentīnietis izlēma ļaut Neimāram izpildīt 11 metru soda sitienu.

Šajā sezonā Spānijas čempionātā Mesi kopā guvis 25 vārtus, šādu statistiku sasniedzot jau 12. sezonu pēc kārtas. Argentīnietis vasarā kļūs par brīvo aģentu un būs interesanti pavērot, kur viņš turpinās savu karjeru, jo pamest “Barcelona” bija gatavs jau pirms gada.

sportapils