Hokeja komanda faniem dāvina pudeli ar laukuma ledu

Neskatoties uz to, ka visā pasaulē sezonas dažādos sporta veidos tiek aizvadītas, ir viens liels mīnuss, un tā ir līdzjutēju neesamība. Šveices hokeja komanda “ZSC Lions” izdomājusi kreatīvu veidu, kā pateikties faniem par atbalstu, dāvinot pudeles, kurās atrodas ledus no mājas spēļu laukuma.

Regulāro sezonu lauvas noslēdza 5. vietā, ceturtdaļfinālā pārspēja Ronalda Ķēniņa pārstāvēto “Lausanne”, savukārt pusfinālā trīs spēles atzina “Geneve” pārākumu, turklāt visu sezonu “Lions” spēlēja bez skatītājiem. Lai atzīmētu kluso sezonu, komanda sadarbībā ar aģentūru “Serviceplan” izveidoja dāvanas kvēlākajiem līdzjutējiem.

Dāvana sastāv no pudeles un ledus, kas ņemts no “Hallenstadion” ledus laukuma, kur “Lions” aizvada mājas spēles. Pie interesantās pateicības dāvanas tiks visi tie, kas bija iegādājušies sezonas biļetes. Ar šo soli aģentūra un klubs ne tikai pasaka “paldies”, bet arī cenšas palielināt intrigu pirms nākamās sezonas, kuru fani jau varētu apmeklēt.

Pudeles tilpums ir 15 mililitri. “Daži ledus gabaliņi sasildīja mūsu fanu sirdis sarežģītajā sezonā,” sacīja aģentūras pārstāvis. “Būdams kreatīvās nozares pārstāvis, es ar šo arī visvairāk lepojos: radīt lietu, kas iedvesmo un atgādina cilvēkiem to, kas viņiem ir patiesi svarīgs.”

sportapils