Dzīve pēc futbola – Agers dibina kanalizācijas uzņēmumu un kļūst par tetovētāju

Futbolista karjera nav gara, līdz ar to ne visiem ir iespējams iekrāt tik daudz naudas līdzekļus, lai atlikušo dzīves daļu varētu nestrādāt. Bijušais “Liverpool” aizsargs Daniels Agers beidza spēlēt futbolu jau 31 gada vecumā, taču veiksmīgi atrada tālākās nodarbošanās.

Dānis Agers pievienojās “Liverpool” 2006. gadā un komandas krāsas pārstāvēja astoņus gadus. Kopā ar Liverpūli Agers izcīnīja Līgas kausu 2011. – 2012. gada sezonā, taču tāpat viņš ir arī Dānijas čempions. Gan 2007., gan 2012. gadā Agers tika atzīts par Dānijas labāko futbolistu, savukārt 2016. gadā viņš pavēstīja par karjeras beigām.

Jau 2013. gadā, kad Agers bija aktīvs futbolists, viņš dibināja uzņēmumu “KloAgger”, uzreiz ieguldot vairāk nekā 500 tūkstošus eiro. “KloAgger” nodarbojas ar asinizācijas darbiem. Agers regulāri tiek iesaistīts uzņēmuma procesos, taču katru dienu to pārvalda bijušā futbolista brālis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Agger (@danielagger22)

Asinizācijas bizness nav vienīgā lieta, ar ko Agers nodarbojas. Apskatoties uz Ageru, var redzēt, ka viņam patīk tetovējumi, kā rezultātā viņš ir kļuvis arī par tetovētāju, turklāt investējis naudas līdzekļus uzņēmumā “Tattoodo”. Par saviem tetovējumiem pirms vairākiem gadiem Agers izteicās šādi: “Par tiem es runāju kā par vienu lielu mākslas darbu, taču, protams, katram tetovējumam ir savs stāsts.”

Savu krāsaino CV Agers tuvākajā laikā vēl papildinās. Jūnijā Agers kļūs par Dānijas komandas “Hoge” galveno treneri, kas startē pēc spēka 2. spēcīgākajā valsts futbola čempionātā. “Šī ir perfektā vieta man, lai sāktu trenera karjeru,” sacīja Agers. “Es nevaru sagaidīt to brīdi, kad varēšu sākt strādāt, kā arī to brīdi, kad pakļūšu zem spiediena.”

sportapils