Azārs pēc zaudējuma smejas ar “Chelsea” spēlētājiem, “Real” fani dusmīgi

Trešdienas vakarā UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē Madrides “Real” zaudēja Londonas “Chelsea” ar 0:2, tādējādi lielajā finālā spēlēs Anglijas komanda. Saprotams, ka pēc mača karaliskās komandas pārstāvjiem nebija labākais garastāvoklis, taču to nevarētu teikt par Edenu Azāru, kuram tas bija ļoti labs.

2019. gadā Azārs pārstāvēja tieši “Chelsea”, taču togad pārgāja uz “Real”, un par viņu Madride iztērēja 100 miljonus eiro. Šī beļģu futbolistam bija pirmā atgriešanās “Stamford Bridge” stadionā. Pusfināla atbildes spēlē Azārs devās laukumā, bet šosezon kopumā nospēlējis tikai 755 minūtes, kas saistīts ar dažādiem savainojumiem.

Pēc tam, kad tiesnesis nosvilpās pēdējo reizi, TV kameras sekoja Azāram, kurš neizskatījās bēdīgs par to, ka nespēlēs finālā. Tieši pretēji – kopā ar bijušajiem komandas biedriem beļģis bija jautrs un priecīgs, tiesa, tas izraisīja negatīvas emocijas “Real” fanu vidū.

“Azāram vēl mazāk nevarētu rūpēt “Real”. Vispirms Gerets Beils un tagad viņš,” sacīja kāds līdzjutējs. “Vai var tik daudz smieties pēc tam, kad zaudēts Čempionu līgas pusfinālā?” “Es esmu pārliecināts, ka Azārs pārstāvēja “Chelsea” komandu,” atzina cits fans.

Arī Spānijas mediju pārstāvji kritizēja Azāra priecāšanos, kurš divu gadu laikā ļoti mocījies ar savainojumiem, nespējot demonstrēt to sniegumu, kāds bija “Chelsea” rindās, kad viņš septiņu sezonu laikā guva vairāk nekā 80 vārtus. Spāņu prese arī vēsta, ka vasaras pāreju periodā Azārs varētu nepalikt “Real” rindās.

“Madride ir izslēgta no turnīra un paskatieties uz Azāru,” iesāka žurnālists Džozefs Pedrerols. “Divus gadus viņš kaitina “Real” fanus, divus gadus viņš ir ar lieko svaru. Daudzi cilvēki saka, ka viņš ir jaunais Beils. Madride divus gadus gaida uz viņu, veikusi sarunas un iztērējusi vairāk nekā 100 miljonus eiro.

Komandu tikko izslēdza no turnīra, bet vai viņam ir iespējams atrast kaut ko smieklīgu? Pēc tam, kad Zinedins Zidāns deva viņam iespēju spēlēt, lai gan viņš to nebija pelnījis? Viņš smejas par pārējiem? Situācija ar Azāru ir ļoti nopietna. Viņš nevar turpināt karjeru Madridē,” savu vēstījumu noslēdza žurnālists.

sportapils