Šīrans sponsorēs Anglijas trešās līgas komandu

Populārais mūziķis Eds Šīrans šonedēļ vienojies ar Anglijas futbola 1. līgas (pēc spēka – 3. līgas) komandu “Ipswich Town”, ka no nākamās sezonas kļūs par komandas formastērpu sponsoru. Par šo futbola vienību mūziķis fano no bērnības.

Šīrans, kurš izcīnījis četras “Grammy” balvas, atbalstīs gan vīriešu, gan sieviešu komandu. Uz krekliem būs mūziķa albuma nosaukums “+-=÷x” un vārds “tour”. “Futbola komanda ir liela daļa no vietējās sabiedrības, un šis ir veids, kā es izrādu savu atbalstu,” saka Šīrans. “Vienmēr esmu izbaudījis “Portman Road” stadionu un nevaru sagaidīt, kad tur atkal varēšu doties.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ipswich Town FC (@ipswichtown)

Par mazliet vairāk nekā 45 miljoniem eiro “Ipswich Town” pavisam nesen iegādājās ASV investori, tādējādi pagriežot jaunu lappusi komandas vēsturē, ko atzīmē arī Šīrans. “Ienākot jaunajiem amerikāņu investoriem, Ipsvičas fanus, ieskaitot mani, sagaida pozitīvā ziņā satraucoši laiki.”

Jau no mazām dienām Šīrans ir bijis “Ipswich Town” līdzjutējs, jo četru gadu vecumā ar ģimeni pārvācās uz Safolkas apgabalu, kuras lielākā pilsēta ir Ipsviča. Kad Šīrans bija 9-10 gadus vecs, komanda spēlēja Premjerlīgā, izcīnīja 5. vietu un iekļuva UEFA Kausā. Futbola kluba kreklu mūziķis vilcis ne tikai bērnībā, bet arī pieaugušā vecumā, apmeklējot koncertus.

Foto: Getty Images

Pirmās līgas sezona noslēgsies šajā nedēļas nogalē, un “Ipswich Town” ar izcīnītajiem 66 punktiem atrodas 9. vietā, taču izslēgšanas spēlēs par iekļūšanu “Championship” komanda nepiedalīsies, jo līdz 6. vietai pietrūkst sešu punktu.

sportapils