Ramosa aktivitāte sociālajos tīklos vedina uz jaunām baumām

Viens no Madrides “Real” leģendārākajiem spēlētājiem Serhio Ramoss šovasar kļūs par brīvo aģentu, jo viņa līgums ar karalisko klubu beigsies. Nav zināms, kur spānis turpinās karjeru, bet nedēļas nogalē sāka parādīties baumas par Parīzes “Saint-Germain”, ko izraisīja Ramosa darbības “Instagram”.

Sestdienas rītā kļuva zināms, ka PSG viens no līderiem Neimārs paliks komandā līdz 2025. gadam. Brazīlietis sociālajā tīklā “Instagram” ievietoja fotogrāfiju, paziņojot, ka turpinās spēlēt Francijas flagmanī. Drīz vien komentāru atstāja Ramoss, kas sastāvēja no četrām emocijzīmēm, apzīmējot aplausus.

Tāpat acīgākie līdzjutēji pamanīja, ka Ramoss sācis sekot vairākiem Parīzes komandas futbolistiem – bez Neimāra arī Kilianam Mbapē, Keiloram Navasam, Anderam Erreram un citiem. Tas viss līdzjutējus sāka mudināt domāt, ka starpsezonā Ramoss pārcelsies uz Francijas galvaspilsētu.

Kad par Ramosa nākotni tika runāts martā, “Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns nespēja dot atbildi. “Es vēlos būt atklāts un teikšu, ka es nezinu, kas ar viņu notiks. Mēs vēlamies, lai viņš paliek šeit. Vienmēr Ramoss būs svarīgs spēlētājs un vēlos viņu redzēt komandā, to es varu pateikt kā treneris.”

“Real” stūrmanis turpināja: “Vai Ramoss spēlēs līdz 40 gadu vecumam? Tas ir tas, ko Serhio teicis. Viņš ir īpašs spēlētājs. Ramosa nodomi jau ir labi, jo viņš plāno turpināt karjeru. Katru gadu Serhio zinās kādā formā viņš ir. Ja tā ir tāda kā tagad, tad, protams, viņš var spēlēt līdz 40, ja vien pats vēlas.”

Protams, ka aktivitāti sociālajos tīklos var uztvert kā papildu uzmanības pievēršanu, lai Madride pavērtu plašāk maciņu un piedāvātu Ramosam lielāku līgumu. Īpaši asi uz attēliem un publikācijām sociālajos tīklos tiek reaģēts otrpus okeānam, kur bieži vien NBA spēlētāji, kam beidzies līgums, vasarā liek dažādus vēstījumus ar dziļāku domu, taču arī ļoti iespējams tikai tāpēc, lai pakaitinātu fanus un uzburtu lielāku drāmu.

sportapils