Bolīvijas futbola čempionātā komanda sāk spēli ar 7 spēlētājiem, bet maču pārtrauc 8. minūtē

Hokeja un KHL līdzjutēji pieredzēja, ka sezonas sākumā vairākas komandas aizvadīja spēles nepilnos sastāvos saistībā ar COVID-19 uzliesmojumu komandā, tādi paši atgadījumi bija arī NBA, taču tas notiek arī citās līgās. Bolīvijas futbola čempionātā mačs tika pabeigts jau 8. minūtē, jo viens no septiņiem spēlētājiem guva traumu.

Nedēļas nogalē “Royal Pari” aizvadīja sezonas septīto maču. Tā kā komandas iekšienē vairāki futbolisti saslima ar koronavīrusu, neatradās 11 futbolisti, kas būtu gatavi doties laukumā, tā vietā izdevās nokomplektēt sastāvu ar septiņiem vīriem. Visai ironiski, ka pretī stājās komanda ar nosaukumu “The Strongest”.

Spēlējot ar septiņiem jauniešiem, “Royal Pari” jau pirmajās minūtēs ielaida trīs vārtus, taču mačs ilgi neturpinājās, jo spēles astotajā minūtē viens no futbolistiem iedzīvojās savainojumā, bet tiesnesis lēma, ka mačs tiks pārtraukts. Aizvadījuši astoņas minūtes un rezultātam esot 0:3, futbolisti devās uz ģērbtuvēm.

“Royal Pari” iesniedza protestu Bolīvijas futbola federācijai, lai mačs vēlāk tiktu turpināts, taču federācija lūgumu noraidīja.

Pirms mēneša līdzīga situācija bija Kolumbijā, kur “Rionegro Aguilas” arī spēli uzsāka septiņu futbolistu sastāvā, turklāt par laukuma spēlētāju pārkvalificējās rezerves vārtsargs. Līdz pat 57. minūtei komanda labi turējās pretī, taču pēc tam ielaida trīs vārtus un zaudēja ar 0:3.

sportapils