“Knicks” ar “The Sopranos” palīdzību centās iegūt Džeimsu

2010. gada vasarā visa basketbola un NBA pasaule gaidīja, kur karjeru turpinās viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss, kurš bija kļuvis par brīvo aģentu. Viena no komandām, kas cerēja pārvilināt Džeimsu, bija Ņujorkas “Knicks”, turklāt komanda kreatīvi piegāja klāt rekrutēšanas procesam.

Ņujorkas komanda ieplānoja izveidot īsfilmu, kas būtu kā daļa no sarunu procesa. “Knicks” nolīga Džeimsu Gandolfīni, kurš slavenajā seriālā “The Sopranos” atveidoja Toniju Soprano. Tāpat filmiņā piedalījās aktrise Edi Falko, kura atveidoja Karmelo Soprano jeb Tonija sievu.

“Mēs tādus piedāvājumus saņēmām visu laiku, bet Džeimss Gandolfīni neko nedarīja,” podkāstā “The Athletic” sacīja Falko. “Brīnumainā kārtā viņš piekrita šim piedāvājumam, un es biju šokēta. Sākumā domāju, ka tas, kurš apgalvoja, ka viņš filmēsies, joko.”

Seriāls “The Sopranos”, viens no visu laiku populārākajiem seriāliem, noslēdzās 2007. gadā, taču bez konkrētām beigām, jo nav zināms Gandolfīni atveidotā tēla liktenis. Saspringtā brīdī vakariņu laikā ekrāns kļuva melns, un tā arī tas neturpinājās.

Galvenais vēstījums desmit minūšu ilgajā video Lebronam Džeimsam bija, ka Tonijs Soprano vakariņu laikā nenomira, bet bija nokļuvis liecinieku aizsardzības programmā. “Tur viņš sēdēja saģērbies kā Tonijs,” turpināja Falko. “Viņš bija lielāks basketbola fans, nekā es varēju iedomāties.”

Džeimss savu lēmumu par karjeras turpinājumu paziņoja speciālā raidījumā “The Decision”. Viņš izlēma pievienoties Maiami “Heat”, kuras rindās izcīnīja divus titulus un divas MVP balvas, bet 2014. gadā atgriezās Klīvlendas “Cavaliers”.

“Es nespēju noticēt, ka tas nenostrādāja,” atzina Falko. “Ne tik daudz “The Sopranos” dēļ, bet gan tāpēc, ka tā ir Ņujorka. Kā var kāds atteikt Ņujorkai? Bet viņš to izdarīja!” Līdz pat šodienai video ir redzējis tikai pats Džeimss un filmēšanā iesaistītās personas.

sportapils