“McLaren” uz Monako posmu izveido īpaša dizaina formulas

Nedēļas nogalē Monako norisināsies sezonas piektais F1 posms. Tas būs īpašs ar to, ka “McLaren” formulas dizains būs pavisam citādāks nekā bija pirmajos posmos.

“McLaren” lielais sadarbības partneris ir “Gulf Oil”. Lai atzīmētu ilgtermiņa sadarbību, kas sākās pagājušā gadsimta vidusdaļā, bet tika atjaunota pagājušā gada vasarā, puses prezentēja formulas, kādās tās dosies trasē Monako. Bolīdi paliks oranžos un zilos toņos, taču vairāk ir pieskaņoti tieši “Gulf Oil” dizainam.

“Mēs esam lieli fani drosmīgam dizainam, un “Gulf” zilā krāsa ir viena no visu laiku mīlētākajām autosportā,” sacīja “McLaren” boss Zeks Brauns. “Dizains vienmēr ir bijis svarīgs “McLaren” – to var redzēt gan uz formulām, gan mūsu tehnoloģiju centrā. Mēs esam priecīgi dizainu prezentēt kā komanda un svinēt mūsu sadarbību ar “Gulf Oil” Monako.”

“Gulf Oil” krāsām tiks pieskaņoti arī Lando Norisa un Daniela Rikjardo tērpi. Tāpat braucējiem būs reto stila ķiveres, bet pēc tam tās izlozēs komandas garīgās veselības labdarības partneris “Mind”. “Tā ir skaista,” par krāsojumu sacīja Noriss. “Es domāju, ka visi var piekrist, ka tā būs skaistākā formula ar lielu atrāvienu.”

Pozitīvi izteicās arī Rikjardo: “Protams, man tā patīk, tā ir forša. Man nevajag citus iemeslus, lai būtu patīkami satraukts par Monako sacīksti, tāpēc man vajag sevi kontrolēt un saglabāt enerģiju. Labs izskats ir saraksta pašā augšgalā, un mēs to ķeksīti varam atzīmēt.”

Foto: “McLaren”
Foto: “McLaren”
sportapils